25/10/24

Masser af variation

Haven byder på en utrolig variation for tiden. Der er både blomster og frøstande. Der er døde blade og nye forårsknopper. Der er efterårsløv i forskellige farver. Det er en fornøjelse at opleve.

10 kommentarer:

  1. Det er flotte farger du viser i dag. Din lilla salvie er så fin. Det er hyggelig med noe som blomstrer så sent også. Din parykkbusk ser så lillablå ut. Den har en spennende farge.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! Ja det er dejligt at der fortsat er blomster i haven. Jeg er så glad for den mørke parykbusk også nu hvor den kontraster så fint mod efterårsfarverne.

      Slet
  2. Ja, der er gang i det hele på en eller anden måde, og du har så mange fine billeder med af alle processerne. Hvilken overflod af indtryk! Det første billede har en egen dejlig stemning og det sidste billede giver et flot overblik over en del af haven, men der er skønne farver overalt.

    Hilsner fra Ulla

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak, Ulla! Du har ret i at der er gang i det hele. Lidt pudsigt på denne årstid, hvor alting skal egentlig gå i stå. Vi har været heldig dette efterår med at farverne fortsætter. Herligt!

      Slet
  3. Godt spottet! Det er skønt at kunne gå rundt og nyde den store variation uden at føle, at der er en masse opgaver, man burde kaste sig over.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja travlheden har lagt sig og vi kan bare gå og nyde alt det skønne i haven lige nu inkl. de små uventede farvepletter.

      Slet
  4. Hej Sydney!
    Det är så ovant att se färger i trädgården nu på hösten. Så fint hos dig. Hos mig är det bara gult och brunt.
    Hälsningar Marika

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det så fint at opdage små farvepletter i haven her midt i høsten. Jeg nyder det mens jeg kan.

      Slet
  5. Ja du holder også af efterårets farver, det er så skønt at se, inden mørket sætter ind.

    SvarSlet
    Svar
    1. Efterårsfarverne har været så fine i år. Vi ved godt at den mørke vintertid er på vej så det gælder om at nyde dem.

      Slet