20/01/24

Skiftende vejr

Jeg skal love for at vejret er omskiftelig for tiden. De første 2 billeder blev taget fredag morgen og de 2 sidste blev taget lørdag morgen. Regn og tøvejr har gjort sit i løbet af 24 timer. Vejret er meget grumset nu, men jeg er glad for at se de grønne farver i haven igen.

16 kommentarer:

  1. Så fort snøen smelter hos deg. Tenk at du igjen kan se grønt gress alt nå. Jeg må si at jeg misunner deg ditt milde klima :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det kan gå meget hurtigt når vi får tøvejr. Jeg glæder mig meget over at kunne se grønt græs igen. Al den sne du har kræver at du har lidt mere tålmodighed!

      Slet
  2. Ja det er dejligt, man kan gå på vejene igen, her ligger der kun lidt sort sne i vejkanten, så jeg har nydt gåturen i dag.

    SvarSlet
    Svar
    1. Og jeg var lige ved at falde fordi jeg valgte en skovsti at gå på i dag. Den rene skøjtebane!! Jeg må holde mig til vejen som dig.

      Slet
  3. Ja, for pokker, hvor går det hurtigt!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det gør det og godt det samme. Det er så trist at kigge på brune klumper af gammel sne over det hele.

      Slet
  4. Ja det tør i dag. Men for søren, hvor det glat de steder sneen er fasttrykt. Og der er nogle store tykke lumske isskosser på nogle af småvejene. Men forhåbentlig kan jeg cykle på arbejde på mandag.
    hilsner Gunvor

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg var lige ved at skvatte på turen i dag. Man skal holde skarpt øje med små pletter smeltevand som er frosset. Lumsk er det.

      Slet
  5. Det er det samme her. Da jeg gik i seng i går aftes var jorden dækket af sne, da jeg stod op i morges var al sneen væk. Men jorden er fortsat frossen, så man skal nok afholde sig fra at gå i bedene og på græsset.

    Hilsen Elna

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg tillod mig at gå rundt om huset i dag, men du har ret i, at det ikke er så godt for græsplanen. Den er stivfrossen.

      Slet
  6. God beskrivelse av vinter i nord :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Martin! Ja vejret kan være meget omskifteligt i disse måneder.

      Slet
  7. Hurtigt tøbrud her - som hos dig, og jeg nyder også at se de grønne farver igen! Der er dog stadig en del vintertid tilbage, så der kan nå at komme mange flere vejrskift, men nu står den på regn - igen.
    Fine billeder!

    Hilsner fra Ulla

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for det, Ulla! Uha ja der kan komme meget vintervejr til os endnu da. Vi glæder os over små forårstegn selv om vi ved, at det er alt for tidlig at tænke på forår endnu.

      Slet
  8. Hej Sydney!
    Vi har haft mycket snö och kallt, men de senaste dagarna har det blivit varmare. I natt har det regnat så nu har snön packat ihop sig och gatorna är hala och isiga.
    Hälsningar Marika

    SvarSlet
    Svar
    1. Uha ja så bliver det farligt for dem der går og cykler!

      Slet