28/02/24

Forår og mimosatræer

En uge i sydfrankrig for at se mimosatræer i blomst har givet mig et ordentligt skud forårsfornemmelser. Nu glæder jeg mig til at opleve rigtig forår her i haven.

8 kommentarer:

  1. Flot flot, så må vi håbe, det snart bliver forår i Dk.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja vi kan ikke få for mange forårstegn!

      Slet
  2. I mange år så arbeidet jeg i blomsterbutikk. Jeg kan ennå fremkalle den duften på mimosa. De dufter utrolig godt. Flotte bilder av trærne i blomst.

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh ja mimosablomster har en fantastisk duft. Tak, Marit! De blomstrende træer var flotte.

      Slet
  3. Åh ja, det er vel nok en smuk start på dit forår - og jeg nyder også dine billeder! Her kan vi snart se frem til kirsebærkornellen, og det er jo også godt omend knap så overdådigt:-)

    Hilsner fra Ulla

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det har været skønt med et lille forskud på foråret. Men også sjovt at opleve hvor meget der er sket i haven på en god uges tid. Det begynder at ligne foråret derude! :-)

      Slet
  4. Åh hvor dejlig en ferie, det må have været. Det er et smukt og fremmedartet syn med mimoserne. Mon ikke der var sket en hel del i haven, da du kom hjem.

    Hilsen Elna

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det var en dejlig ferie trods lidt småregn fordi mimosatræerne var i fuld blomst. Herligt! Og ja jeg var meget overrasket hvor meget der kunne ske i haven i løbet af 8 dage. Det er en fornøjelse som det pibler frem nu.

      Slet