30/08/24

Hjemme igen

Det er sjovt at opleve haven igen efter nogle dages fravær. Haven har ikke ændret sig på få dage, men der er alligevel visse ting, der fanger øjet med det samme. F.eks. hosta, der blomstrer under træerne, eller små farvepift i bedene. Dejligt at være hjemme igen.

16 kommentarer:

  1. Hej Sydney!
    Borta bra men hemma bäst, brukar vi säga, enligt ett gammalt talesätt. Vacker blomning av både Hosta, astrar och dahlior. Och en fin fjäril som hittat till trädgården.
    Idag har vi haft ett varmt skönt väder, nästan som sommar.
    Önskar dig en trevlig helg /Marika

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh ja det er altid dejligt at komme hjem igen. Vi har også dejlig sommervejr og kan være udenfor og nyde sensommer blomsterne. Fortsat god weekend til dig.

      Slet
  2. Det er alltid godt å komme hjem igjen. Så vakre hostablomster du har. Det er et flott bilde du har tatt av sommerfuglen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg er også altid glad for at være hjemme igen. Tak! Der skal tages mange billeder før man får pletskuddet!! :-)

      Slet
  3. Ja, efter at have været væk, lægger man mere mærke til de små forandringer. Er det ikke en sen blomstring i hostaerne? Her er de for længst afblomstret. Flotte ser de ud.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det synes jeg også. H. Halcyon er ret sent til at blomstre, men mon ikke placeringen betyder noget her. Disse står under træerne og på nordsiden af en mur. Masser af skygge.

      Slet
  4. Ja der sker meget på en uge eller mere. Det ser flot ud med hostablomsterne, men jeg siger som Marie, er det ikke sent.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja der kan ske meget selv her sidst på sommeren. Det er dejligt med en lang "hostasæson" i haven.

      Slet
  5. It’s amazing how even a short break can make the garden feel fresh and full of surprises! The hosta blooms and pops of color must make your return feel extra special. It’s great to hear you’re enjoying the little details of your garden again.

    Happy weekend. I just shared a new post, I invite you to check it out. Thank you. https://www.melodyjacob.com/2024/08/high-salt-diet-linked-to-higher-eczema-incidence.html

    SvarSlet
  6. Ja det er ved at være de små detaljers tid. Der er stadig farver i haven, selvom mange er ved at være slidte. Tørken og blæsten slider jo stadig. Men man kan se der hvor duggen ligger længe om formiddagen, der er planterne noget friskere. Jeg var i Planteforum idag efter pottemuld. uhu de havde mange fristelser, men når det er så tørt så er det ris til egen rumpe at plante ret meget. Så jeg nøjes med et par lyng og sølvblad til krukken ved hoveddøren.
    hilsner Gunvor

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi har fået en del regn jævnligt gennem sommeren, så vi tænker slet ikke i tørke hos os. Tænk at der kan være så meget forskel fra egn til egn. Jeg planlægger en lille smut til Plantorama i morgen og der kommer nok også nogle fristelser med hjem!

      Slet
  7. It’s lovely to see the garden with fresh eyes after a few days away! The hosta blooming and little splashes of color are delightful. 🌸 Check out my new blog post: www.melodyjacob.com

    SvarSlet
  8. Det må da være dejligt at vende hjem til din have! Der er meget smukt at kigge på og fine sommerfugle oven i. Her er admiralerne stangstive af de rådne mirabeller i græsset, så man kan nemt komme tæt på:-)
    Vi er også lige vendt hjem efter en lille uges fravær, og da var min første reaktion at rulle vandslangen ud...

    Hilsner fra Ulla

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er skønt at være hjemme igen. Ha! Sjovt at du har stangstive sommerfugle. Vores er ikke fulde så jeg skal være hurtig på aftrækkeren. Min vandslange er blevet brugt så lidt i år at den er dækket af spindevæv.

      Slet
  9. Det er altid spændende at komme hjem til haven efter nogle dages fravær. Når vi kommer hjem fra ferie, går jeg altid en tur rundt i haven, inden jeg går en rundtur i huset ;-)
    Det er en helt overdådig blomstring, dine hosta kan fremvise.
    Jeg beundrer dine fine krukker med blomster i varme farver.

    Hilsen Elna

    SvarSlet