30/10/23

Efterårsfarver

Efterår er ikke min favorit sæson, men sæsonens farver er jeg meget glad for. Det første billede viser det første jeg ser af haven om morgenen. Jeg bliver forundret hver gang over, at der kan være så mange forskellige nuancer af grøn og gul og rød samtidig.
Hosta og kornus lyser op med de gule farver.
Selv på jorden pynter efterårsløvet.

15 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig med deg, for høsten er ikke min favorittårstid heller. Dog har høsten mye pent å by på, og fargene hos deg er jo veldig fine. Det er en fin utsikt du har!
  Det er noe med alle fargenyansene som gjør det så spesielt om høsten. Her har det kommet 20 cm med snø i dag, så her har verden blitt veldig hvit :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja farverne i høsten er meget fine med alle de forskellige nuancer. Uha ja det er noget helt andet hos dig hvor alting er dækket af sne!

   Slet
 2. Efteråret har sin helt egen charme syntes jeg. Lige som de andre årstider. Du har da en masse fine farver at byde på i haven. Det er som om haven lige siger på gensyn med et festfyrværkeri af gyldne farver.
  Hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Gunvor! Ja det var en meget fin måde du siger det på. Vi skal lige have det sidste skud farve inden vinteren.

   Slet
 3. Det er et smukt efterårsbed du har komponeret her Sydney med både buske og stauder, og måske kan den fine udsigt formilde dit syn på årstiden:-) Der er så mange skønne farver at man kun kan elske dem.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Selv om efteråret ikke er min favorit må jeg indrømme, at jeg efterhånden er mere opmærksom på alt det smukke ved årstiden. Der er noget helt særlig ved de gule og røde farver.

   Slet
 4. Efterår med alle farverne er helt sikkert min favorittid. Det første billede er fantastisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Lisbeth! Du har også vist så mange fine billeder gennem årene af dine flotte træer i efteråret. Jeg kan godt forstå at det er en favorit hos dig.

   Slet
 5. Svært vakkert er det! Men vi vet så godt hva som kommer, og akkurat det varer litt for lenge. Fargene er i alle fall en fest!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg vil give dig ret i, at fordi efteråret kommer lige inden vinteren, er det svært at være så glad for årstiden. Så må vi nyde farverne alt det vi kan nu.

   Slet
 6. Man skulle tro, at du har sammensat bedene med efterårsfarverne for øje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faktisk mest glad for bedet i højsommer men de gode efterårsfarver er win-win!

   Slet
 7. Jeg har det ligesom dig. Jeg holder mest af den lyse tid, men jeg bliver betaget af de smukke efterårsfarver. Og du har virkelig sammensat et bed, hvor man betages af alle efterårsfarverne.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja selv om efteråret kan være en smuk tid, kan jeg ikke abstrahere fra den mørke og kolde tid som er på vej. Egentlig er bedet et sommerbed, men muligheden for at forlænge sæsonen med efterårsfarver i haven er jeg blevet rigtig glad for.

   Slet
 8. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet