06/02/24

Endnu et år er gået

Jubilæet for havebloggen skal markeres. Jeg begyndte for 3 år siden at skrive om min have. Det har været (og er fortsat!) en fornøjelse. Tak fordi I følger med. Jeg glæder mig til endnu et år.

14 kommentarer:

 1. Hvor var det godt, du fik begyndt med din haveblog. Jeg har set alle dine indlæg, og jeg glæder mig til at følge dig fremover.
  Det er et smukt og livsbekræftende billede af vintergækkerne, der myldrer op imellem de visne blade.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Elna! Det er også en fornøjelse af være med i bloguniverset og følge med i alles haver. Ja jeg bliver også så glad af at se de nye vækster dukke op.

   Slet
 2. Tillykke med de 3 år. Jeg håber du forsætter mange år fremover. Der er ikke mange bloggere tilbage, desværre.
  Vintergækker og erentis, foråret kommer snigende, eller sejlende med al den regn vi får.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Gunvor! Nej der er ikke så mange bloggere tilbage, men det er en fornøjelse at læse dem, der har lyst til at fortsætte. Der er sne på jorden i dag, men heldigvis minder de små nye planter os at foråret skal nok komme.

   Slet
 3. Til lykke med bloggjubileet ditt! Jeg er så glad for alle de hagebloggere som fortsatt skriver på bloggene sine, og det er så hyggelig at du fortsetter å skrive! Det er så deilig å se at diverse løkblomster titter frem hos deg. I dag har det kommet 5 cm med snø her, men her varer vinteren en god stund til. Jeg får hygge meg med dine blomster i mellomtiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marit! Heldigvis for os at der stadig er flere, som har lyst til at skrive om deres haver. Det er en fornøjelse af følge med. Vi har lidt sne på jorden i dag, men solen skinner og det ligner alligevel lidt forår hos os.

   Slet
 4. Tillykke med det, så dejligt at du er kommet med, vi er ikke mange tilbage, så det er godt at du havde lyst, flere holder op - men du er startet så godt. Vi er nogle, der fortsætter, heldigvis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Lisbeth! Ja jeg nyder meget at følge med de haveblogs der er tilbage. Det er næsten som at være med i en havegruppe på nettet. Der er altid ny inspiration.

   Slet
 5. Ja, jeg stemmer i med resten af koret - men tænk, at der allerede er gået 3 år. Dejligt med de små livsbekræftende blomster i din have! Her står vi under vand for 5. gang i denne vintersæson, suk.
  Godt du er med Sydney!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ulla! Ærgerligt med alt det vand hos dig. Jeg bander nogle gange over min sandjord, men vandet forsvinder meget hurtigt igen. Vi må tage det sure med det søde!

   Slet
 6. Hej Sydney!
  Gratulerar till ditt jubileum, hoppas det blir många år till.
  Finns inget som är så härligt som att se de första växterna titta fram.
  Hälsningar Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Maribel! Da jeg startede bloggen, var jeg i tvivl om hvor længe jeg vil fortsætte. Det viser sig, at jeg slet ikke har lyst til at stoppe igen!! I dag er det koldt med lidt sne på jorden men alligevel kan vi glæde os over forårsblomster.

   Slet
 7. Årene går fort, de! Det merker man ikke minst når man skriver hagedagbok. Nydelige vårtegn du viser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Ja du har ret. Med en havedagbog kan vi mærke at den ene sæson afløser den næste og årene går.

   Slet