02/12/21

Og nu sne

Sikke en forskel der kan være i haven fra den ene dag til den næste. Det pynter så fint i denne gråvejrstid med sne på jorden og solskin. Dog er jeg lidt ked af at kigge på fladtrådte stedsegrønne kugler trods mine ihærdige forsøg i går med at fjerne meget tung våd sne fra dem. Jeg er også glad for, at jeg nød mit Molinia-græs i sidste uge fordi nu er det ganske borte.

8 kommentarer:

 1. Ja sådan går det, når sneen kommer, men den pynter jo alligevel i vores haver. Der er kommet mere på jeres kanter, men vi fik lidt i nat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så dejligt med noget vejrskift som giver forandringer i haven.

   Slet
 2. Det pynter voldsomt i haverne med sne - også selv om det har knust dine græsser. Den lille busk, der vist er en benved, er nuser med de små røde dråber. Hvid som sne, rød som blod og sort som ibenholt.
  Vi fik heldigvis sne i nat og det er endda blevet liggende. Ingen af delene sker ofte, så jeg stornyder det.
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi ved godt at græsserne bliver knust på et eller andet tidspunkt gennem vinteren - det kan lige så godt være nu. Jeg synes også min benved pyntede så fint med både sne og røde bær.

   Slet
 3. Jamen det pynter alligevel. Vi har osse fået en del. og jeg nåede ud og baske det værste tunge sne af de stedsegrønne i eftermiddags. Man bliver så dejlig kold og våd, så kaffen smage ekstra godt bagefter, hæ.
  undvære sne ville jeg aldrig.
  hilsner gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har været endnu en tur rundt for at redde de fladtrådte stedsegrønne. Nu kan jeg sidde med de stivfrosne fingre rundt om en varm kop te og nyde min hvid have - det er lige sagen!

   Slet
 4. Haven er evig foranderlig, og her gik det sandelig hurtigt med forandringen, så selvom det var farvel til det smukke græs, så er det en fin og dekorativ sne du har fået! Her er det bare endnu mere pladder...
  Mon ikke den tunge sne forsvinder snart igen, så de grønne planter kan rette ryggen? Det var vist en værre omgang I fik på din egn!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må indrømme at jeg hellere vil have min hvid have end din pladder! :-) Det er lang tid siden vi havde et ordentlig lag sne i haven. Vi har fået mere sne og der er nogle enkelte buske som ikke har det så godt, så det blev til endnu en tur rundt. De lover nemlig mere frostvejr og så hænger det rigtig godt fast.

   Slet