26/03/24

Forårstegn til påske

Det går stærkt nu. Der dukker nye forårstegn op i hele haven næsten dagligt. Selv de gamle grønkål, som har stået hele vinteren, har fået forårsfornemmelser. God påske!

14 kommentarer:

 1. Ja der kommer nyt hver dag. Det er så skønt at gå en runde hver dag. Det løfter lige humøret efter en drøj arbejdsdag.
  påskehilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er livsbekræftende at se alle de nye skud pible op efter en lang vinter.

   Slet
 2. Påskeliljer har vi ikke endnu, men jeg nyder dine. Forsythia har vi ikke mange af, da vi klippede busken sidste år, så må jeg nyde dine og naboens. God påske

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at vi kan nyde hinandens og naboens haver! Ja din forsythia bliver flot til næste år efter beskæringen. God påske til dig!

   Slet
 3. Så flott det blomstrer hos deg nå. Påskeliljer er så fine, og hos deg kommer de i blomst til riktig tid. God påske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Marit! Ja det har lige passet i år med påskeliljer til påske. God påske til dig.

   Slet
 4. Ja, for dælen, der sker da virkelig noget nu! Herligt med blomstrende buske og alt det fine forårsflor i jordhøjde - og et lille drys grønkål til salaten:-) Din have ser så frisk og fin ud under solen, og du må hygge dig her i påsken.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er fantastisk som buskene får store knopper og det pibler op af jorden. Vi har nydt grønkål hele vinteren og her til forår kommer de fineste nye skud. Ha' en rigtig god påske.

   Slet
 5. Grønkålen er virkelig velkommen som det grønne drys. De gode, gamle påskeliljer lyser fint op derude. Nu kan supermarkederne godt pakke deres buketter væk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt med grønkålens friske grønne skud. Jeg glæder mig hvert år til de gode gamle påskeliljer. De er kommet troligt år efter år i 30 år.

   Slet
 6. Hej Sydney!
  Det ser helt fantastiskt ut med allt det vackra som blommar. Här får jag drömma om den synen, men så småningom.
  Ha en riktigt God Påsk!
  /Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det er også en fornøjelse at se blomsterne og de nye grønne skud i haven. Jeg kan godt forstå at I glæder jer til foråret. En rigtig god påske til dig!

   Slet
 7. Vakre vårblomster og alt som spirer. Gleder meg sånn til påskeliljer og alt som venter like under snøen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber at du snart kan se forårsblomster i din have. Forårshumør er bare det bedste!

   Slet