12/04/24

I søndags skinnede solen men ellers

Det har godt nok været gråt og trist og regnfuldt de seneste par uger - godt 75 mm i de første 10 dage af april. Da vi endelig fik en dag uden regn skulle kameraet med rundt i haven. Det var første gang jeg så indersiden af anemoner og botaniske tulipaner. De har være helt lukket i flere uger!

11 kommentarer:

  1. Ja hvor er det trist vejr, vi har også både rigeligt med regn og blæst. Anemonerne er ikke nemme at få at se i det vejr.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det vil være rart med lidt mere sol og lidt mindre regn og blæst! Vi vil gerne være udenfor og nyde forårshaven.

      Slet
  2. Rigtig sneglevejr ja øv. Jagten på de ædedolke er vist osse det eneste jeg har nået i haven i ugens løb. Jeg håber på godt tørvejr på søndag. Så vil-skal jeg i haven.
    hilsner Gunvor

    SvarSlet
    Svar
    1. Heldigvis har jeg ikke set en eneste snegl i haven. Jeg kan kun håbe at det lover godt for resten af sommeren.

      Slet
  3. Huff, så mye regn dere har fått. Her har vi vært heldige de to siste dagene, for solen har vært mye fremme. Du har likevel mye fint som blomstrer. Dine blå anemoner og muscari er veldig flotte.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er blevet til meget regn, men vi håber på lidt mere sol de kommende dage. Heldigvis blomstrer det fint i haven til trods for vejret.

      Slet
  4. Hej Sydney!
    Vi har bara haft några soliga dagar, annars har det varit grått och blött. Men idag var det riktigt skönt att vara ute trots att inte solen visade sig mera en korta stunder. Det är mycket fint i din trädgård. Forsythian och pärlhyacinterna har inte slagit ut här ännu. De är fina.
    Hälsningar Marika

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for det! Godt at vi har enkelte gode dage ind imellem så vi kan nyde forårshaven. Jeg må ikke klage fordi det kølige regnvejr giver en god lang blomstring.

      Slet
  5. Ja, det burde være overkommeligt at krydse soldagene af i kalenderen, men godt du fik en runde med kameraet. Man vil jo gerne se sine blomster folde sig ud, og nu lykkedes det altså i søndags. Dejligt med anemoner og tulipaner nu, og en skøn lille pil til sidst!

    Hilsner fra Ulla

    SvarSlet
    Svar
    1. Øj du har ret i at vi hurtig kan tælle soldage. :-( Heldigvis er det dejligt, at anemoner venter lige så tålmodig på solskin. Åh de små gæslinger kan jeg slet ikke stå for!

      Slet