30/04/24

Min bedste årstid

Jeg elsker forår. Jeg nyder hver eneste dag, hvor der dukker nyt op i haven. Bærmisplerne pynter om solen skinner eller ej. Der er stærke blomsterfarver og smuk løv. Og søreme om ikke min enlig tilbageværende røde tulipan er blevet til tre!

16 kommentarer:

 1. Det ser friskt og forårsagtigt ud i din have, og dine tulipaner og stauder og bærmisplerne leverer masser af farve.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja foråret er kommet til haven og det er en fornøjelse. Det er skønt med masser af farver efter en lang mørk vinter.

   Slet
 2. Foråret måtte godt vare en måned længere, så man kunne nå at følge med at nyde alt det nye. Man får lidt åndenød når det hele går så hurtigt.
  De er skønne dine bærmispler. Jeg har osse endelig fundet en god plads til en, men dine i flok er da super.
  ja hvis det er en af de gode solide tulipansorter, så kan de overraske. Desværre er der mange der kun blomstrer et år. Osse af de nye sorter af narcisser. Så jeg prøver at holde mig til de gode gamle typer.
  hilsner gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh du har ret at det går meget stærkt lige nu og vi kunne bruge en måned mere til at nyde foråret. Ja de gode gamle tulipansorter kan man regne med.

   Slet
 3. Det er mye fint som blomstrer hos deg nå. Ja, våren kunne vart mye lengre enn den gjør. Så flott at din røde tulipan har blitt til tre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Marit! Ja det vil være så fint hvis foråret varede lidt længere.

   Slet
 4. Hej Sydney!
  Våren blomstrar i din trädgård, så fint. Vi har äntligen fått sol och värme så det dröjer inte länge så får vi också se tulpaner och narcisser i blom.
  Hälsningar Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Marika! Det er godt at I har fået sol og varme. Det er lige det der mangler for at det hele blomstrer.

   Slet
 5. Det ser fint ud, forår og efterår er mine favoritårstider. Bærmisplen er fin, jeg har ingen her på Fyn, de er dyre i anskaffelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Efterår er også en dejlig tid. Vi er meget glad for bærmisplerne ved denne årstid i fuld flor.

   Slet
 6. jeg elsker også foråret :) - den bedste tid om året efter en typisk våd og kold vinter ;), og du har nogle virkelig flotte farver i haven

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Tim! Ja efter en lang mørk vinter må der gerne være lidt knald på farverne for at markere at foråret er kommet! :-)

   Slet
 7. Dine bærmispler er virkelig skønne. De er et godt argument for at elske foråret, men der er jo også så mange fine tulipaner - og så alle de grønne sager der nærmest eksploderer op ad jorden. Jeg er også glad for foråret, og har lige været en tur i skoven for at nyde de flotte bøgetræer med silkebløde blade... Suk!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fantastisk med de mange fine grønne farver i haven lige nu. Åh ja en bøgeskov først i maj. Verdens flotteste grønne farve. Alle bøgehækkene i nabolaget springer ud, og jeg skal altid liiiige røre med de bløde blade.

   Slet
 8. Bærmisplernes blomstring er noget af det smukkeste man kan se. Det ser så forårsfrisk ud i din have.
  Hasselurten er ikke en plante, der ofte vises på haveblogs, den lever vist mest sit eget stille liv gemt godt væk på en skyggefuld plads. Men det var godt, du tog et foto af den, for den fortjener opmærksomhed. De blanke grønne blade er så flotte. Det er en både smuk og god bunddækkeplanter.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Elna! Ja bærmisplerne pynter gevaldigt. Jeg har aldrig tænkt på det, men du har ret, at hasselurt ikke vises så tit. Det er en fantastisk plante og jeg elsker den, men den er der bare. Vi har måske tendens til at vise farverige blomster, men smuk løv betyder utrolig meget i haven.

   Slet