07/05/24

Fra forår til sommer

Det er snart slut med de sidste tulipaner, så haven bevæger sig lige så stille fra forår til sommer. Til gengæld er der rigtig gang i mange forskellige former for nyt løv. Herligt med alle de forskellige farver og former.

16 kommentarer:

 1. Flott med mye grønt, og så fin hasselurten din er. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ingeborg! Ja det er dejligt med masser af grønne planter.

   Slet
 2. Hej Sydney!
  Det är så otroligt frodigt och fräscht i din trädgård. Så vackert grönt, i många nyanser. Den röda på sista bilden, så vacker, men vet inte vad det är. Hälsningar Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Marika! Ja det er så fint med mange forskellige grønne farver i haven. Det sidste billede er af Cotinus coggygria 'Royal Purple'.

   Slet
 3. Ja det er dejligt med alt det nye grønne, der dukker op. Det ser fint ud med alt det nye.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret i at det pynter med alt de friske nye blade.

   Slet
 4. Mine sene tulipaner er knapt begyndt endnu, heldigvis. Men alt efter sol og varme er det altid spændende hvor længe de holder.
  Hosta har så smukke blade. Sjovt nok , jeg er normalt ikke fan af gule blade, men i hosta kan jeg rigtig godt lide de gule og lime tegninger,. De "blå" og hvidtegnet er osse skønne.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Alt det overskyede vejr i april har givet en god lang blomstring i alle mine forårsløg. Man bliver lidt bidt af alle de forskellige farver på hosta. Det giver mange muligheder i haven.

   Slet
 5. Tulipaner er så fine, men de fleste trives ikke så godt her. Så langt dine hosta er kommet. Det er en nytelse å se de første bladene på de.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er meget glad for det farve som tulipaner giver lige nu. Du har ret i, at de første blade på hosta er en fornøjelse.

   Slet
 6. En dejlig variation i din have, og snart lukker det sig sammen i bedene og skjuler jorden fuldstændig.
  Her er stadig gang i de sene tulipaner som f.eks. Queen of Night og de er jo også fine midt i alt det grønne. Dine liljeblomstrede tulipaner er smukke!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Ulla! Ja tulipanerne give et lækkert pift farve blandt alt det grønne. Det går stærkt nu med stauderne og bunddække så alt det bare jord forsvinder. Endelig sommertid!

   Slet
 7. Ja, nu begynder det at minde om forsommer med alt det, der sætter nye skud. Nu har vi lagt vinteren langt bag os😁

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja det er herligt at vinteren er glemt og sommeren står for døren. Det må gerne blive en god lang sommer!

   Slet
 8. Du viser mange forskellige friske blade. Smukkest af dem alle er vel bøgens blade. Jeg synes, det er noget helt særligt, når bøgen springer ud.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastisk at se bøgeblade folde sig ud og sikke en farve!

   Slet