07/06/21

Storfavoritten

Min absolut yndlingsplante i haven er Viburnum plicatum 'Mariesii', japansk snebolle. Sikke en fantastisk grenstruktur og med alle de flotte hvide blomster ovenpå grenene. Sikke et syn. Jeg passer lidt ekstra godt på den, fordi den har et birketræ på den ene side, nogle store buske på den anden og et ligusterhæk bagved. Jeg er bange for, at der er kamp til stregen mht. vand. Men beskyttet er den. Den ser lidt mystisk ud sådan en lille bitte plante på den store tomme plads, men alligevel er den smuk. Og jeg ved, at den kommer til at fylde pladsen.

10 kommentarer:

 1. Om få år vil den give de andre kamp til stregen, hvad vand angår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg og glæder mig til!

   Slet
 2. Den bliver flot - det er ganske rigtigt en flot grenstruktur, disse buske har, men den er nu allerede smuk med de kridende hvide blomster.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er fantastisk som blomsterne sidder ovenpå grenene og viser sig frem.

   Slet
 3. Glæd dig til den bliver stor, jeg kan godt huske, da min var så lille :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg glæder mig til at den bliver stor en dag.

   Slet
 4. Ja, det er også en yndling her hvor den stadig er så ny og blomstrer helt overdådigt for første gang. Jeg anede ikke den blev så stor, så jeg har klemt den ind i et bed, men din får jo optimale forhold fra starten og den skal nok blive helt fantastisk!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er fint nok at kigge lidt fremadrettet, når man planter, men på den anden side kan der går flere år, hvor placeringen ser underlig ud. Men så må jeg glæde mig til den tid, hvor det hele går op i en større enhed.

   Slet
 5. det er de blomsterne buskes tid. den ene smukkere end den anden. Jeg kan ikke vælge hvilken der er smukkest.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi er jo nok tilbøjelig til at have en favorit i 1-2 uger indtil den næste skønhed begynder at udfolde sig!

   Slet