02/07/21

Regndråber

Jeg var lidt misundelig på Høneballehaven, som viste flotte billeder af roser med regndråber. Vi havde ikke set en regndråbe i flere uger. Men se - vi fik ca. ½ mm i nat, og selv om man ikke just kan kalde det regn, så giver det trods alt kønne billeder med regndråber. God weekend!

12 kommentarer:

 1. tja, selv en halv mm kan give glæde, når nu man ikke er bedre vant. Vi hørte for en gangs skyld til de heldige denne gang. Fik ca 28 mm i nat og dag, så herligt.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Og søreme om ikke vi har fået 47 mm de seneste 24 timer. Det er mere end vi har fået den seneste måneds tid. Sådan kan det gå!

   Slet
 2. Det er smukke billeder af bladene med regndråberne. Men jeg kunne godt have undt dig lidt mere regn. Vi fik hele 2 mm 🙁.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det! Ja 2 mm er ikke meget bedre. Jeg håber I bliver lige så heldig som vi har været. Lige pludselig kom en hel måneds regn på en dag.

   Slet
 3. Det er bestemt pæne billeder - og dem må du så glæde dig over, mens du vander. Vi fik 2 mm i går, så det blev stort set bare liggende på bladene. Det drypper lidt nu, men der er ikke engang vådt under parasollen, men håbet er lysegrønt :-)
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja man kan hurtig blive træt af at vande haven. Nu vandt vi i "regnlotteriet" i dag. Jeg håber, at også I er blandt de heldige.

   Slet
 4. Ja, fine billeder gav det jo, men 0,5 mm er ellers ikke meget at glædes over. Håber I står først på listen til regn næste gang! Hvor i alverden er det egentlig du bor?

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi må nøjes med at blive glad for det vi får. Heldigvis stod vi allerøverst på listen til regn denne gang. Vi bor i Viborg og der har været den ene "stribe" regnvejr efter den anden de sidste par dage. Er det ikke underligt som det kan vende fuldstændigt??

   Slet
 5. Godt du fik lidt dråber, jeg håber, du får mere snart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth! Vi har været rigtig heldig denne omgang. Jorden er mættet og jeg behøver ikke længere kigge ængsteligt på små nyplantede stauder og sommerblomster.

   Slet
 6. Godt det endte med en regulær omgang regn, så I ikke skulle nøjes med de fine dråber.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha ja det var bare alletiders! Man kan blive så glad for regn, når bare det ikke regner hele tiden.

   Slet