06/02/22

Øjeblikke

Jeg fatter det ikke. Der er gået 1 år siden jeg begyndte at blogge. Ifølge Blogger er det blevet til 78 indlæg i løbet af året. Pga. bloggen er jeg begyndt at se på haven på en anden måde. Fordi jeg kigger efter "fotomotiver", ser jeg meget, jeg ikke så før. Der sker så utrolig meget i løbet af en havesæson. Det ene højdepunkt aflyses af det næste. Jeg nyder dem så meget, fordi de varer kun nogle dage eller uger og så er de væk indtil samme tid næste år.

10 kommentarer:

  1. Det er en stor fornøjelse at læse om din haveglæde, og jeg fornemmer tydeligt, at du oplever nye ting, der glæder dig.
    Jeg har samme oplevelse som du: Det er meget givende at se haven gennem en fotolinse. Og bestemt også ved at skrive om den.
    Dit bed med amelanchier'erne? på række er virkelig flot. Der er noget overdådigt ved at lade samme plante gå igen i stedet for at plante så meget som muligt :-)
    Mange hilsener Lisbeth

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Lisbeth! Ja jeg oplever meget glæde ved at gå rundt med kameraet og finde "de gode sager". Ja plantesamler bliver jeg aldrig. Vi er enige: gentagelse af samme plante giver et fantastisk flot syn i haven.

      Slet
  2. Ja, det er 'hovedet på bloggen' - om jeg så må sige, og du har da virkelig været flittig i dit første år! Man udvikler et særligt foto-syn på haven, når man sådan er på med jævne mellemrum, men det er da bare dejligt, hvis det samtidig betyder man opdager nye sider af havens betydning.
    Dine motiver i dag viser da med al tydelighed at du ved hvor du vil hen med din have. Jeg er meget begejstret for det lange bed med mispler, vedben og bunddække, og dit høstbed med de skønne farver er jo lige til en lærebog! Glæder mig til at følge dig ind i endnu en sæson, og så forøvrigt stort tillykke med det første år!

    Mange hilsner fra Ulla

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have, Ulla! Når jeg ellers går rundt i haven ser jeg det store billede - helheden. Derfor er det dejligt nogen gange at have kamera med, hvor jeg kigger efter de små ting, som vil se godt ud på et billede. Dobbelt haveglæde! Jeg var også vild glad for efterårsfarverne i år. Det er første sæson, hvor det hele havde fået størrelsen, så det lignede. Pang!

      Slet
  3. Ja, tænk at der allerede er gået et år. Det den samme indflydelse, jeg har oplevet, at bloggen har på mine haveoplevelser. Der kan vist findes op til flere gode pladser til en troldnød😊

    SvarSlet
    Svar
    1. Det har været et dejligt år og jeg glæder mig til det næste. Glæder mig også til jagten på det helt rigtige sted til en troldnød. :-)

      Slet
  4. tillykke med det første år.
    Det er altid sjovt at se haven gennem en linse. Men er der andre der fotografere, så er det pludselig andre motiver og vinkler der fanger.
    hilsner Gunvor

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak! Du har selvfølgelig helt ret, Gunvor. Vi ser verdenen omkring os på helt vores egen måde. Det der fanger øjet er meget personligt. Godt det er sådan!!

      Slet
  5. Det var godt, du kom i gang med at blogge. Din blok er til glæde for os der følger den, men man har også selv meget ud af at have en blog. Man opdager mange detaljer, når man er på jagt efter billeder. Og så er bloggen jo en nyttig "dagbog".

    Hilsen Elna

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har i flere år haft en havedagbog, som var mest en huskeseddel: ting som jeg skulle flytte/ændre/fjerne osv. På bloggen har jeg mulighed for at mærke og dele haveglæde med her og nu oplevelser og billeder. Nej hvor har jeg nydt det!

      Slet