04/05/22

Mange haveaktiviteter

Den seneste uge har jeg været travlt beskæftiget med havearbejde, besøg af min havegruppe, besøg på plantemarkedet på Hald Hovedgaard og en tur til Egeskov Slot for at se forårshave og tulipaner. Så der har ikke været så meget tid til havebloggen, men en hurtig runde i forårshaven kan det godt blive til.

12 kommentarer:

 1. Det hele ser så fint ud, også bærmisplerne. Ikke dårligt at komme til plantemarked ved Hald Hovedgaard.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja det er så flot ved Hald og så dejligt med en masse haveglade mennesker samlet.

   Slet
 2. Uha! Det står jo knivskarpt. Dine bærmispler misunder jeg dig ganske forfærdeligt, det må jeg bare sige ærligt. Det er jo også en genial placering i haven, hvor de får lys fra alle sider, samtidig med de blokerer for naboen. Meget vellykket!
  Forstår du har haft en travl uge, så måske er der lidt godbidder til bloggen senere:)

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes altid der er lidt tomt ved denne årstid - meget bar jord inden stauderne fylder. Men alt det nye forårsgrønne er bare en fryd! Ja bærmisplerne står godt - vi glæder os hver eneste dag.

   Slet
 3. Så flott din hekk er! Nydelige hvite blomster.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de står meget flot ved denne tid.

   Slet
 4. Det lyder ikke bare som en travl uge, men som en rigtig spændende uge. Der er så smukt i haven på Egeskov. Desværre har jeg aldrig været der om foråret.
  Det er en yndig samling hvide blomster, du har på havebordet.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare en fantastisk årstid, når man kan være ude og besøge plantemarkeder og haver. Tak! Jeg har også være utrolig glad for de 4 krukker, som har blomstret på skift. Der har været noget at nyde i lang tid.

   Slet
 5. Jeg er "ikke spor misundelig" på dine bærmispeler. De er fantastiske.
  Din have minder mig om hvor langt bagud jeg er i min. Men kommer tid kommer råd. Jeg når det nok.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig over bærmisplerne hver evig eneste dag! Jeg elsker at være ude i haven og arbejde i den. Så når vejret er så dejligt, som det har været, ender jeg måske op med at være lidt foran?!

   Slet
 6. Det var noget af en travl uge. På lørdag er der plantemarked i Gimsinghoved i Struer for første gang efter to år med aflysninger. Det glæder jeg mig til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå. Gimsinghoved er et dejligt sted. Vi har godt nok savnet de plantemarkeder under nedlukningen.

   Slet