23/10/22

Sol og dis

Efterårsfarverne har virkelig glødet i år med al den solskin vi har fået her i oktober. Og den lave sol giver en speciel stemning. Men jeg synes nu, at efterårshaven er lige så betagende på sådan en diset morgen.

12 kommentarer:

 1. Ja de fine farver ses nemt igennem disen, det konstaterede vi i går, de er flotte i solskin, men i dis kan de også noget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de dejlige efterårsfarver kan nydes lige meget om der er sol eller dis.

   Slet
 2. Flotte farger i hagen din, og også i disen. Fargene er fortsatt kraftige her også, for vi har ennå ikke hatt skikkelig frost.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Marit! Ja de gode farver fortsætter takket været det lune vejr men også fordi vi har endnu ikke fået efterårsstorm.

   Slet
 3. Ja, din have ser fin ud i både sol og dis, men det er to vidt forskellige stemninger må man nok sige. Dejligt at have så megen farve her mod slutningen af sæsonen!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Ulla! Ja det har været pragtfuld efterårsvejr med alt det solskin, men det er nu også dejligt med diset oktobervejr. Godt at vi har været forskånet for stormvejr så bladene bliver hvor de er.

   Slet
 4. Disen har du virkelig fanget fint på de sidste to billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det! Det kan tit være svært at fange det billede man selv har set.

   Slet
 5. Dis kan nu osse gøre noget spændende for billeder. De er spændende.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Gunvor! Ja sådan en diset morgen giver en særlig stemning.

   Slet
 6. Solskinsbillederne med de glødende farver er smukke, men mit favoritbillede er alligevel det sidste billede, hvor baggrunden næsten fortaber sig i disen. Der er en helt speciel stemning over det billede. Bedet i forgrunden af billedet er smuk med en stor variation i beplantningen, og græsset med de skarpe kanter rammer beplantningen så fint ind.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Elna! Ja disen giver en dejlig stemning. Jeg er glad for, at jeg valgte at blande stauder sammen med buske, som har spændende løv om efteråret. Bedet bliver interessant over en længere periode og giver nogle gode kig fra huset.

   Slet