27/07/23

Livlig aktivitet

Hver dag går vi forbi mandstroen flere gange i løbet af eftermiddag/aften for at følge med i brumbassernes aktivitet. Sikke en fornøjelse.

12 kommentarer:

 1. Ja, de er virkelig en insektmagnet! Det er godt å se så mange insekter på en gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja mandstroen er en insektmagnet. Dejligt med planter som tiltrækker insekterne.

   Slet
 2. Mandstroen er ganske særlig med en fin blå farve. Jeg var så heldig at få en med mig, den blomstrer ikke i år, men den er her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den har en fantastisk blå farve. Fint at du kunne få en med til den nye have.

   Slet
 3. Fantastisk... biene og humlene...
  Jeg plantet mange for de bevingede dyr i hagen for at blomstene skulle få mange besøkende... De er vakre å se på og veldig viktige for naturens kretsløp.
  Det blå på Mandstroen er fantastisk. Mange hilsener til deg. God spasereturer for deg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt med de planter, som insekterne er glad for. Det giver et liv og en summen i haven. Og meget underholdning! Tak for det!

   Slet
 4. Ja, det er en stor fornøjelse med al den aktivitet omkring blomsterne. Man bliver helt forpustet af at prøve at følge brumbasserne når de tumler rundt, men det er jo skønt at kunne være med til at bevare lidt af vores vilde liv, selv med haveplanter!
  Min gamle far mente her i foråret da rapsmarkerne blomstrede, at det kunne give bierne stress, men jeg også tænkt det samme i haven af og til:-) Forhåbentlig går det ikke så galt!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er win-win når insekterne får godt med føde og vi kan få lidt underholdning undervejs. Håber ikke de stresser, men de har i hvert fald travlt! :-)

   Slet
 5. Ja, mandstroen er en ægte insektmagnet. Hos os er det dog ikke bier, men nogle små orange insekter, der holder til på den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fascinerende at følge med de forskellige insekter i haven. Håber de får gavn af havens planter, som vi går og nyder synet af.

   Slet
 6. Mandstro er en super insekt plante.. Og ret tørketolerant vist osse. Altså meget modernede, hihi
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja mandstroen er ligeglad med tørken. Det er en god ting i disse tider. At bierne er glad for dem gør mig ekstra glad for den.

   Slet