03/08/23

Rigelig med regn

Da vi endelig fik lidt regn sidst i juni var jeg euforisk. Nu 6 uger og 200 mm senere er jeg knap så euforisk. Vi glæder os til det opholdsvejr de lover fredag/lørdag. Ih altså - aldrig tilfreds! Regndråberne pynter dog på parykbuskenes blade.

12 kommentarer:

  1. Hehe, jeg kjenner meg igjen i det du beskriver! :)
    Aldri fornøyd, men det er da ikke så enkelt å være hageeier heller. Juni var alt for tørr, og juli har vært alt for våt. Du har fått enda mer regn enn her, for her har det kommet 160 mm i juli. Hvor er mellomtingen?
    Vi får håpe at august blir tørrere og med mer sol.
    Flotte bilder av parykkbusken med regndråper.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Marit! Ja vi ønsker regn når det er tørt og tørvejr når det regner. Vi haveejere er ikke altid tilfredse. Du har ret i, at det vil være rart med en mellemting.

      Slet
  2. Ja det er dejligt at få regn, men hvis man har fået 200 mm må det godt stoppe. Vi er glade, her har vi endelig fået regn, så det gør ikke noget, at det regner her. Ikke endnu i hvert fald, jorden suger det til sig.

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi synes 200 mm er lige overkanten men vi har været heldig at regnen er kommet stille og rolig mere eller mindre hver dag. Heldigvis ingen skybrud!

      Slet
  3. 200 mm jamen dog. det er da osse en sjat. Vi har fået knapt 100 i juli. Ikke nok til at dække for underskuddet, men alligevel hæderligt. Dog gravede jeg i jorden forleden og den var stort set ikke våd under de store bladplanter, kun lettere fugtig. Gerne mere regn her tak, om natten altså, vi prøver at male vinduer og der skal det være tørvejr.
    Havefolk bliver vist ikke helt tilfredse med vejret, enten er det for tørt eller for varmt eller for koldt eller for vådt eller ...... ellers har vi ikke noget at snakke om hihi.
    Regnen giver mulighed for dejlige regndråbe billeder, som dine.
    hilsner Gunvor

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har også været overrasket over nogle lidt tørre steder i haven trods al den regn. Når man graver godt ned er det alligevel tørken fra juni som viser sig. Ja heldigvis kan vi havefolk altid snakke om vejret! Jeg synes også at regndråber pynter på billeder.

      Slet
  4. Man bliver lidt træt af regnvejr til sidst, men det samme gjorde vi med tørken. Vejret skal åbenbart være ekstremt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det vil være dejligt med vekslende regn og tørvejr, men vi bliver vist nødt til at vænne os til ekstremerne.

      Slet
  5. Ja, hvad skal man sige... Tilfredse bliver vi nok aldrig, men det der undrer mig, er at vi kan være utilfredse på hver sin måde i sådan et lille land. Bare 25 km skiller os fra vestkysten af Sjælland hvor de har har fået masser af regn, mens vi her mod øst stadig godt kunne bruge mere.
    Uanset er dine regndråbebilleder så fine Sydney, men med 200 mm i måleren må det være tid til en pause!

    Hilsner fra Ulla

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er underligt hvor meget forskel 25 km gør. Heldigvis har vi været fri for skybrud - regnen er kommet stille og rolig over længere perioder. Tak, Ulla! Regndråber pynter men det vil være rart med nogle dages tørvejr.

      Slet