07/07/23

Så er det højsommer

Det er blevet højsommer, og den ene staudes blomstring afløses af den næste. Vi har været så heldig at få godt 60 mm regn stille og rolig over de sidste 14 dage. Det pynter.

15 kommentarer:

 1. Åh hvor dejligt for jer og planterne, her kom der alt for lidt, vi kan håbe på mere i næste uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja både haven og haveejeren er glad!

   Slet
 2. Så godt at du har fått så mye regn, og jeg har fått det samme her på en uke. Nå er det ikke tørt mer. Så flotte stauder du har hos deg. Nydelig farge på den siste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er godt for haven at regnen kom. Tak, Marit! Det sidste billede viser stormhat, Aconitum napellus, som har den flotteste mørkeblå farve.

   Slet
 3. Ja, det kan man godt se - altså regnen! Det ser meget overbevisende ud altsammen Sydney. Her har vi ikke været så heldige, og selv de stærke Hosta med tykke blade har solskader, men blomstringen skal de nok nå. Jeg nyder synet af dine friske stauder, de friske farver og fine sammensætninger.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er utrolig som regnen fordeler sig. Nogle får ingenting og andre får masser. Ja hosta klarer sig og blomstrer, men kønne er de ikke med solskader. Hostaen på det første billede står i absolut skygge op ad et hegn og den ser fint ud. Tak for det - vi krydser fingre for en god gang heldagsregn til dig! :-)

   Slet
 4. Ja, og højsommeren er dobbelt god oven på regnen, vi har fået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og skønt er det at se små grønne skud dukke igen op mellem gult og brunt løv.

   Slet
 5. Åh ja regn er dejlig, vi skulle bare have noget mere af den. Men måske i næste uge. Krydser fingre.
  Flot stormhat, der er flere af mine der næsten ingen blomster har i år. Formodentlig pga. tørken. Ærgerlig, for det er sådan en flot blå farve.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjov nok har min stormhat flere blomster i år end de havde sidste år, så tørken har åbenbart ikke generet. Ja den farve kan jeg ikke stå for.

   Slet
 6. Hostaen er så fin med de blå blade og de store hvide blomster. Dine planter kvitterer for regnen med flotte blomster.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også meget glad for den kombination af blå blade og hvide blomster. Ja det er som om haven er helt anerledes frisk efter vi har fået regn.

   Slet