19/11/23

Vekslende novembervejr

Midt i flere dages regn og rusk og gråvejr fik vi en enkelt dag med sol, så jeg kunne tage et par billeder. Da jeg downloadede billederne, kom jeg til at se billeder fra samme dag sidste år. Ja altså, det kan blive til al slags vejr i november!

14 kommentarer:

 1. Sjov idé at sammenligne de samme motiver fra den samme dag i året i to vidt forskelle vejrforhold. Sneen må gerne vente en måneds tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Marie! Ja November kan byde på lidt af hvert, men jeg er enig med dig. Sneen må gerne vente.

   Slet
 2. På sin vis to rigtig fine novemberdage, men sikken en forskel. Fint at sammenligne på denne måde, og jeg synes jo haven ser godt ud i begge vejrlig!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt sjovt at se hvordan haven ser ud med forskellige vejrforhold og lys og fra år til år. Jeg er ikke så glad for tidlig sne, men jeg kan godt se at det lyser op.

   Slet
 3. hihi, skægt at se den forskel år for år. Lige nu kunne sneen godt vente en måneds tid med at komme. De sidste blade skal lige fjernes fra stier og græsplæne. Det har det været for vådt til denne weekend. Tænk hvis al den regn var kommet som sne????
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha Gunvor - det løber mig koldt ned ad ryggen ved tanken om en pludselig 50 cm lag meget våd sne i haven. Fy! Hellere gyldne blade der pynter under buskene.

   Slet
 4. Det er stor forskjell på dine bilder fra i fjor og nå. Det er gange utrolig at det kan skille så mye bare på et år. Flotte snøbilder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja det er sjovt at se hvor meget vejret kan variere fra år til år. Godt med en blog så jeg kan samle forskellige billeder!

   Slet
 5. Fine billeder og nogle med sne, men mon ikke det var sidste år. Det er vist kun Nordsjælland, der har fået sne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja billederne med sne var fra samme tid sidste år. Haven ser noget anerledes ud med et lille lag sne.

   Slet
 6. Ja novembervejret kan være mange ting, også hvad nedbør angår. Den grønne have og den hvide have er begge smukke.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha ja novembervejr kan være mange ting. Tak, Elna. Ja jeg nyder haven om den er grøn eller hvid.

   Slet
 7. Ja, det er jo helt typisk november. Her veksler det fra dag til dag nå for tiden.

  SvarSlet
 8. Ja det er typisk november. For øjeblikket er det lunt og blæsende og regnfuld - til weekend er det frost og vindstille og klart.

  SvarSlet