26/11/23

Apropos novembervejr

Lørdag kom solen frem så kameraet kom også frem. Vi har ikke meget sol i haven om vinteren fordi naboerne mod syd ligger højere end vi gør. Det bliver kun til solstrejf enkelte steder på bestemte tidspunkter. Så jeg nyder at se blade og blomster og grene oplyst af solen. Og apropos det omskiftelige novembervejr fra mit sidste indlæg blev det sidste billede taget 24 timer senere.

12 kommentarer:

 1. I november generer det ikke fotografen, at solen skinner, tværtimod. Det sidste billede svarer godt til det, vi kan kigge ud på. Måske har du fået liidt mere sne, end vi har.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er rart når solen skinner i denne ellers mørke tid. Det er et meget tyndt lag sne men det lysner dejligt selv om solen ikke er frem.

   Slet
 2. Ja, novemberværet skifter hele tiden. Vi har også en høy ås her som stenger for solen midt vinteren. Da er den kun oppe til kl.12.00 pp dagen. Men en måned etter vintersolverv er den oppe mye lengre. Det er bare en knapp måned til solen snur. Flotte bilder fra hagen din, og bildet av snøen likte jeg godt. Den savner jeg nå når det er så kaldt. Det er - 4 her nå.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg glæder mig også til solhverv. Der går ikke lang tid efter at vi kan se en forskel. Tak, Marit! Lidt sne pynter og gør dagen lidt lysere. Vi får den første dagsfrost i denne uge.

   Slet
 3. åh ja sol i november eller bare en lys dag. Det giver et humørspark opad. Flot der er blomst i din voksurt stadig. Måske kan den overvintre, Det kan man jo være heldig med sommetider.
  Herlig vinterbillede tilsidst. Her er det nærmest hagl der er kommet. Og de slår hårdt når man cykler i dem.
  hilsner gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja solen hjælper afgjort på humøret. Jeg var også overrasket at finde en blomst i voksurten. Jeg var ikke klar over at den kunne overvintre. Den vil jeg holde øje med. Vore tanker går til cyklisterne i denne frosne tid! :-(

   Slet
 4. Flotte solskinsbilleder i november, det kan vi lide. Men sneen hold dag op, der var da en del. Her har vi kun set enkelte fnug, nu må vi se, om der kommer mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det! Ja det er bare dejligt med solskin i denne mørke tid. Ja vi fik lidt sne og det blev liggende. Der kommer vist mere i aften så det bliver helt vinterlig.

   Slet
 5. Du har jo nærmest ageret pressefotograf og været på pletten da begivenheden indtraf. Godt gået! Når din have ligger lavere end naboernes skal der rykkes ud når det gælder, og du har fået nogle fine billeder i kassen! Farverne virker så stærke her om vinteren. Her er fjorden næsten koboltblå i solen, men sne har vi endnu ikke set.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha! Ja det gælder om at være klar med kameraet. Tak skal du have! Du har ret i at den lave vintersol gør noget særligt ved farverne. Det er ikke meget sne vi har fået med den bliver liggende med de lave temp. vi har pt.

   Slet
 6. Det er dejligt, når den lave sol finder vej til haven. Så er det med at skynde sig. Nogle gange er solen forsvundet inden man kommer i overtøjet og kommer ud at tage billeder.
  Voksurten er så smuk med de grågrønne og lilla farver.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt rigtigt, at man skal være hurtig med kameraet. Det kan hurtigt gå fra solskin til gråvejr i denne årstid. Jeg kan heller ikke forestille mig en sommer uden voksurt i bedene.

   Slet