04/12/23

Havens sæsoner

De første billeder er taget idag fra huset. Det er bare ikke til at komme rundt derude. Og for øvrigt er der ikke så meget at tage billeder af andet end sne. Jeg synes det gav anledning til at vise billeder af haven i forskellige sæsoner. Så husker jeg, at haven nok skal blive grøn igen.

12 kommentarer:

 1. Jamen det er noget af det bedste,, årstidernes vekslen. Og sne giver ekstra forskel. Nu hører jeg til dem der godt kan lide sne, som smuk nyfalden hvidt drys,, ikke det grå snask det forvandler sig til senere. Jeg har osse været rundt og taget et hav af billeder med sne. Haven får en helt anden udtryk i sneen,, og jeg syntes det er spændende at gå på opdagelse , på sporjagt, hvilke dyr der går rundt når vi mennesker ikke ser det. Det kan nysne jo afsløre.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi var også usædvanlig heldig denne gang med stille frost sne uden vind. Det har godt nok pyntet hver en gren. Ja sneen afslører at der foregår ting og sager i vores haver om natten.

   Slet
 2. Jeg er helt enig med Gunvor, sneen er smuk så længe, det dækker blade og stammer. Jeg kan slet ikke lade vær med at tage billeder. Men hos os er det ikke kønt længere. Men det er dejligt at se forårsbilleder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gælder om at nyde sneen de første par dage fordi derefter er det knap så pyntelig. Jeg er enig med dig - det er en fornøjelse at se på forårsbilleder!

   Slet
 3. Dine årstidsbilleder fortæller, hvad du kan glæde dig til. Den hvide sne er fin nu, hvor vi har frostvejr. Når det bliver tøvejr, er det slut med skønheden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg glæder mig altså til forår! Vi var meget heldig med frostvejr og et fint lag frostsne. Det har egentlig holdt længe.

   Slet
 4. Flotte bilder av de forskjellige sesonger i hagen din. Det er så pent med snøen hos deg. Det er kun 5 cm med snø her og iskaldt. Dine bilder fra vårblomstringen i hagen varmer godt nå. Det er deilig å tenke på at om noen måneder blir det vår på ny.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi fik et pænt lag frostsne og med frostvejr hele dagen, har sneen holdt sig pænt længe. Ja snart er det solhverv og dagene bliver længere og lysere. Det glæder jeg mig til.

   Slet
 5. Hej Sydney!
  Det ser ut som hos mig, med ungefär lika mängd snö. Det ser härligt ut med det gröna fina, men vi får vänta ett tag till på det.
  Hälsningar Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der går et stykke tid før vi kan glæde os over grønne haver.

   Slet
 6. Jamen der er jo noget at glæde sig til hele tiden, og det viser dine billeder med al ønskelig tydelighed. Du har fået skabt en have med mange højdepunkter - og sneen er jo ikke det værste her i den mørke tid. Det begynder at krible i fingrene når man ser dit flotte billede af misplerne i fuld blomst!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de pæne ord! Uha jeg glæder mig til forår, men det vil også være en skam ikke at nyde denne tid med ny sne på alle grene og blade og nåle.

   Slet