19/06/24

En runde i junihaven

En runde med kameraet viser stadig flere blå blomster i haven. Jeg oplever, at flere stauder blomstrer meget længe takket være det kølige og fugtige vejr. Det giver en ekstra frodighed i bedene. Herligt!

8 kommentarer:

 1. Skønne blå. Dem kan man næsten ikke få for mange af. Dine Jakobstiger er flotte. Jeg har prøvet at have dem flere gange, de påstås jo at kunne brede sig, men ikke her. Desværre, jeg elsker den blå farve. Men der er flere solelskende planter det kniber med her, sååe det må jeg bare lære. Der er jo så mange andre planter. Men når jeg ser dine solbede, så kunne jeg bare et øjeblik, overveje at fælde noget mere. Men kun et øjeblik. jeg elsker den flimre virkning sol-skygge har.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja blå er en dejlig farve. Jakobstigen dukker op lidt hist og her hos mig. Jeg elsker mine solbede, men jeg er enig med dig, at det er skønt med flimrende skygge. Træer giver så meget til en have.

   Slet
 2. Det ser lækkert og frodigt ud med alle dine blå blomster, og det er jo herligt hvis blomstringen oven i købet varer længe i år. Jeg ved du elsker de blå og det er da også en større samling du i gang lige nu - som om himlen er faldet ned på jorden i netop din have:-)

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja blå er en favorit her i haven. Jeg synes der er en ekstra frodighed i bedene i år, men haven har selvfølgelig fået masser af vand!

   Slet
 3. Der er mange forskellige nuancer af blåt, og de klæder alle hinanden. De blå farver er også fine sammen med det grå løv.
  Det er en flot "kugle" i rustent jern, der ligger i bedet.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret i at den blå farve kan være mange ting. Ja jeg er også glad for mine rustne kugler. De er fra Mølgaard Jernkugler i Hjerm.

   Slet
 4. Jeg kunne godt tænke mig at besøge din have en gang:-) Der er mange spændende planter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette - Tak skal du have. Du er meget velkommen til at køre forbi og se haven. Det er bare et ord! :-)

   Slet