01/06/24

Tid til storkenæb

Så er de forskellige storkenæb begyndt at blomstre. De er alle fine på hver deres måde. Jeg er især glad for kombinationen af den hvide G. macrorrhizum 'White Ness' og lodden løvefod.

17 kommentarer:

 1. Så mange fine geranium du har i blomst nå. Hvite blomster og grønt løv passer passer godt i sammen ja. Den kalles stormarikåpe her :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja hvide blomster og grønt løv passer så fint sammen.

   Slet
 2. Hej Sydney!
  De är alla fina, det tog ett tag innan jag förstod att det var en perfekt växt i min torra skuggiga gavelrabatt. Inget ville trivas där, men då planterade jag geranium och den förökade sig och blev en fin grön kudde. Sedan dess har jag planterat flera och nu har jag inget problem med den rabatten. De blommar fint och när blomningen är över så är de fortfarande dekorativa.
  Hälsningar Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har tør sandede jord i min have, så det er perfekt med forskellige geranier i bedene. Jeg er også glad for løvet efter blomstringen.

   Slet
 3. Ja, geranierne er altid et hit, og der findes en type til enhver kombination. De er så gode til at dække jorden og gro i næsten al slags jord og vejr, så man må bare elske dem. Det er en fin beplantning du har langs huset, og de hvide blomster lyser godt op mellem stedsegrønt og løvefod.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare lykken når man finder planter som er hårdføre og kan bruges flere forskellige steder. Tak, Ulla! Jeg er meget glad for hvid og lime sammen med mørkegrøn.

   Slet
 4. Det er næsten tid til storkenæb hele året, dog ikke vinter og forår. Og dem kan man altid regne med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg elsker de planter som klarer de fleste udfordringer og dukker op år efter år.

   Slet
 5. Storkenæb er super planter, der findes typer til alle steder. Og sneglene går stort set ikke i dem. Et mega plus i mine haveøjne.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih ja det er win-win når planterne er smukke og sneglene går udenom! :-)

   Slet
 6. Ingen have uden storkenæb. Dit bed med storkenæb og løvefod er virkelig smuk, det er to planter, som klæder både hinanden og passer i farve til husets mursten.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Elna! Ja de farver lyser op foran den rødbrune mur.

   Slet
 7. Man kan bare ikke få storkenæb nok af... dem holder jeg også meget af ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg også erfaret efterhånden!

   Slet
 8. Jeg liker også godt Storkenebb, en veldig anvendelig og fin staude, syns jeg. Ha en fortsatt fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja storkenæb er en meget anvendelig staude. Og en god dag til dig!

   Slet
 9. Jeg havde mange storkenæb på Samsø, men de bredte sig meget, så her har jeg stort set ingen.

  SvarSlet