27/04/21

Tæt på og lige ved

Inspireret af andre bloggere har jeg været en runde i haven. Perlehyacint, påskeliljer, påskeklokker og forstythia fortsætter. Men nu er de blå og hvid vinca i gang. De 2 sorter Brunnera (Jack Frost og den almindelig) er også så småt i gang. Dog vil jeg sige, at haven bærer præg af, at der virkelig sker noget om en uges tid.

14 kommentarer:

 1. Ja vi mangler lidt lunere vejr, så sker der meget mere, men vi må vente tålmodigt til polartemperaturerne forsvinder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha jeg synes det begynder at knibe med tålmodigheden. Dog gør det kølige vejr at påskeliljer osv. holder længere. Vi må se på de lyse sider.

   Slet
 2. Du har ret: Om en uges tid... men indtil da er det gode forårstegn, du har. Sådan nogle sprøde tulipanknopper er lækre.
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er som om der er nye forårstegn hver eneste dag, når jeg går ud i haven. Sikke en årstid!

   Slet
 3. Jaa om snart snart er frosten ovre,, håber jeg osse. Indtil må vi nyde de forårsblomster der kan klare frosten.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt, at der er så meget som blomstrer flot til trods for frostvejret. De er gode at have her først på sæsonen.

   Slet
 4. Selvom der langsomt begynder, at ske lidt i haven, trænger vi til både vand og lidt lunere vejr om ikke andet vil det være dejligt, at slippe for nattefrost. Men en eftermiddag i solen kan man næsten bilde sig ind, at det er forår :-)
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nogle dage med lidt lunt regnvejr vil gøre underværker. Men det er rigtigt, sådan en eftermiddag som i går var sundt for sjælen.

   Slet
 5. I går lagde jeg mærke til, hvor meget planterne generelt er vokset. På afstand kan man ikke længere se den bare jord, så scenen for den store forestilling er ved at være sat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og træerne og buskene bliver tykkere. Det er en herlig tid - værd at vente på.

   Slet
 6. Oh ja, om en uge! Men er det ikke det vi har tænkt hele april?
  Nå, men du har ret, lidt sker der hele tiden og det grønne filter lægger sit slør omkring alle grene og får bedene til at virke mindre tomme.
  Det ser da lovende ud i din have!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gælder om at glæde sig til alt det der kommer samtidig med at nyde alle de små ting som findes lige nu og her. Men du har ret med det grønne filter. Det er næsten som om luften bliver grøn.

   Slet
 7. Jeg har nydt dine billeder, for det er nogle af mine forårsfavoritter, du viser i dag.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Er det ikke bare dejligt med nogle favoritter? Gensynets glæde er stor her i foråret!

   Slet