19/07/21

Lidt men godt lige nu

Haven fortsætter lige så stille med blomstringen her i juli måned. Der sker en rolig udskiftning i bedene. Den gamle Hortensia og lavendelen er gået i gang. Aconitum blomstrer fint trods en flytning her i foråret. Og jeg kan nyde min allerførste Clematis blomst her i haven. Det har været for varmt til at arbejde i haven, men ikke til at nyde havens midtsommer højdepunkter.

10 kommentarer:

 1. Det ser godt ud. Lavendelbilledet er rigtig lækkert.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Lavendel er fantastisk både når man kigger helt tæt på men også en masse.

   Slet
 2. Jeg ææælsker blå. Blå blomster er bare pr. definition smukke ;-)
  Men hvor ser det også godt ud med de brændte farver på røllikerne. Det må være et flot bed nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker også blå og har blå blomster flere steder i haven. Men der skal også være plads til de brændte farver et par steder.

   Slet
 3. Lidt men godt - og flot og blåt - ikke mindst!
  Din gamle Hortensia er så smuk, og du har også en fin blanding af røllike i dejlige farver. I den hotte tid var det helt umuligt at lave noget fornuftigt ude, men man kan stadig gå sine runder og nyde havens lidt roligere tempo her midt på sommeren, og du har nok at kigge på:)

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. De er bare dejlige de blå blomster. Uha du har ret i, at de høje temperaturer begrænser arbejdet i haven. Godt at vi kan gå og kigge og nyde haven i stedet for.

   Slet
 4. Flot farve på din hortensia, jeg har også haft rølliker med brændte farver, men det er nu mest de hvide, der dukker op, dem er jeg knap så begejstret for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg er vist heldig at hortensien har den fine farve. Mine rølliker er nye - en frøblanding sået sidste år. Så det kan godt være at de hvide masser de andre til side om nogle år.

   Slet
 5. Flot hortensiafarve. Mine rølliker er mest lyserøde, men i år er der dukket en mørkrød op. Jeg troede den var forlængst borte, men den skulle måske bare have en pause.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det - jeg er også meget glad for farven. Godt at vide, at de forskellige farver rølliker kan forsvinde og dukke op igen. Så gælder det om at holde øje med dem.

   Slet