25/09/21

Sommer og/eller efterår

Jeg synes det er en herlig tid i haven for øjeblikket. Samtidig med at sommerblomster og sensommerstauder er i fuld sving, er buske og træer begyndt at vise efterårsfarver. Så jeg har både sommer og efterår i haven, og jeg nyder det. Nogle blomster som pileurt har været i gang i et par måneder, mens jeg har ventet og ventet på sølvlys, men nu er den kommet.
<

14 kommentarer:

 1. Ja det er en dejlig tid, når bare solen skinner, og det gør den i dag. Min sølvlys strejker i år, der er kun en enkelt stilk, gad vide om den ikke blomstrer nu, jeg må ud og se efter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det gælder om at nyde det gode vejr, fordi nu får vi vist rigtig efterårsvejr. Jeg havde flyttet min sølvlys sidste år, så jeg er bare glad for at se at den trives på den nye plads.

   Slet
 2. Når solen skinner, ser man rigtigt alle de forskellige farveklatter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig! Det er så dejligt, at solen er så lav på himlen - den lyser op på en helt anden måde end midt på sommeren.

   Slet
 3. Ja, det er ikke dårligt - sommer og efterår på en gang.
  Hvad viser du på det næstsidste foto? Det må være den samme, der vokser bag de flotte kertepileurt.
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er den røde parykbusk som er bagved pileurten. Nogle gange får den de sjoveste blade ved denne tid. Normalt bliver de bare almindelig orangerøde, men enkelte kan få de lyse tegninger på de mørke blade. Herligt!

   Slet
 4. Ja solen kan lave de fineste billeder på denne årstid. Og glødende farver, fine sommer stauder du stadig har.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Gunvor. Ja lyset er fantastisk i disse efterårsmåneder.

   Slet
 5. Med de farvestrålende stauder og efterårsblade i gult og rødt kom du hele farvecirklen rundt. I år har vi haft en smuk september.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. September har bare været så flot i år. Lækkert at lade op inden vinteren sætter ind.

   Slet
 6. Vi har haft rigtig mange fine dage i september i år, og jeg nyder også de mange farver rundt omkring. Dejlige billeder fra din have!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ulla! Det er ikke så mange år siden, at haven var færdig med at blomstre sidst i juni. I år nyder jeg godt af de foregående par års arbejde med at forlænge blomstringen. Det er en fryd med farver ved denne årstid.

   Slet
 7. September har da været sådan en dejlig måned i år.
  Jeg gik ofte og sagde at man havde byttet om på august og september, men det gjorde nu ikke noget, da vi først var i gang med september.
  Din sølvlys ser da ud til at være godt på vej.

  SvarSlet
 8. Uha ja det er dejligt med en god lang sensommer inden vinteren dukker op. Ja jeg synes det tog lidt tid i år men nu lyser sølvlyset dejligt op.

  SvarSlet