17/11/21

Fine november sager

Jeg er tilbøjelig til at give Henrik Nordbrandt ret: året har 16 måneder. November er en meget lang, trist, mørk måned. Alligevel er jeg blevet inspireret af andre havebloggere, som siger, at der altid er noget smuk at se i haven. Jeg har taget nogle runder i de seneste par uger (med fotovejr forstås!) for at finde smukke ting. Og søreme om ikke de har ret. Jeg kommer ind fra haven med et ordentlig skud haveglæde.

12 kommentarer:

  1. Det handler om at kunne se motiverne, du har godt nok fået øje på en del. Fotovejr er ikke nemt at finde, hvis det skal være solskin, men det kan nu også være flot uden sol, hvis der er farver nok.

    SvarSlet
    Svar
    1. Der var faktisk flere ting at fotografere, da jeg gik i gang. Det er svært med fotovejr. Der må gerne være meget lys, men tit er den direkte sol for skarp.

      Slet
  2. Godt du tog kameraet med på rundtur.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg begynder at se haven på en anden måde nu hvor jeg fotograferer til bloggen. Sikke et løft det giver at finde de gode motiver i en ellers lidt gråbrun have.

      Slet
  3. Godt du har blik for det væsentlige! Nordbrandt flyttede vist til Tyrkiet for at undgå de 5 novembermåneder:)
    Det er vist en benved du viser allerførst. Vores har mistet alle de små bær.

    Hilsner fra Ulla

    SvarSlet
    Svar
    1. Godt for novemberhumøret at finde gode motiver! Ja, det er vinget benved. Vores bær hænger stadig på, men der går vist ikke mange dage før de er væk.

      Slet
  4. Wow - det er flotte efterårsfarver på både bær, grene og blade du har fanget med linsen. Lige til at blive glad af. Man skal ganske rigtigt se på dem og totalt negligere den grå novemberhimmel, så er det egentlig ikke så slemt :-)
    Mange hilsener Lisbeth

    SvarSlet
  5. Tak, Lisbeth. Jo du har ret: vi kan vælge at fokusere på de fine sager og prøve at abstrahere fra det grumsede novembervejr.

    SvarSlet
  6. Skønne efterårsmotiver du har fundet. Og ja, osse november kan da give farve glæder. Man skal bare kikke lidt efter dem. Måske er det kun sundt at skulle lede lidt engang imellem.
    hilsner Gunvor

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for det. Ja det er nok rigtigt, at vi har godt af at kigge lidt omkring os og prøve at finde farverne og glæderne.

      Slet
  7. Det er ren nydelse at gå i novemberhaven og finde motiver. Og du har virkelig fundet de gode motiver, der viser, at november også har dejlige farver at byde på.

    Hilsen Elna

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Elna. Ja der er faktisk mange fine motiver at finde hvis man kigger godt efter.

      Slet