15/11/21

Ikke noget køn syn

... på nuværende tidspunkt, men mejserne er allerede gået i gang med at spise. Det kommer ikke til at stå i ret lang tid.
Til gengæld står al min vinterpaksammen indtil foråret kommer. Arbejdsbordet bærer en masse småpotter med planter, som skal plantes ud til foråret. Flere krukker er tømt og står i tørvejr under halvtaget sammen med et par bænke. Nogle frostsikre krukker med stauder og græsser og forårsløg står ude indtil vi får perioder med regn om dagen og rigtig frost om natten. Det kan planterne ikke så godt tåle, så kommer de også under halvtaget.

12 kommentarer:

 1. Tja kønt er det måske ikke, men der er styr på tingene, så du kan få gang i det hele til foråret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at være klar. Man kan lige pludselig få travlt når foråret dukker op.

   Slet
 2. Man kan vel sige, at de visne solsikker først bliver et kønt syn, når mejserne flokkes om frøene.
  Du ser ud til at være på forkant med vinterforberedelserne i haven. Sikken en orden, du har i dine potter og i småplanterne.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det pynter noget mere når mejserne er i gang. Vinterforberedelser er lidt sjovere når vejret er nogenlunde. Det kan hurtig blive isnende kold under halvtaget.

   Slet
 3. Mejser i frøstande er da et fint syn... Eller en dompap i en "glemt" tidsel.. Fuglende er glade for frøstandene uanset hvordan de ser ud.
  Sikke en orden du allerede har. Min "orden" kommer snigende i løbet af vinteren, forhåbentlig da.
  hilser Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha ja der er meget underholdning fra fuglene, så det er godt med forskellige frøstande. Jeg ender altid op med at være klar i god tid, fordi der er færre og færre gøremål i haven og jeg får alligevel sådan lyst til at være ud når vejret er lidt lunt.

   Slet
 4. Uanset - er det jo dejlig mad til sultne mejser, og så må man nyde synet af dem. Ellers ser det ud som om du er helt vinterklar og kan trække dig tilbage med god samvittighed. Altid meget tilfredsstillende!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at kunne lokke dem til haven med lidt godt. Godt at være vinterklar inden det bliver rigtig vintervejr. Det kan hurtig komme.

   Slet
 5. Silhuetten af frøstandene er altså flot i min optik, og det er imponerende at se, hvor klar du er til vinteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du har ret i, at lyset i baggrunden giver noget ekstra. Jeg kan slet ikke lade være. Der er meget lidt "rigtig" havearbejde efterhånden.

   Slet
 6. Det er flotte frøstande, og mejsebesøgene må være et dejligt syn.
  Vinteropbevaring er måske ikke ligefrem kønt - og dog, for det skal jo til, og når tingene står så pænt som hos dig, så har det nu også en tilfredsstillende skønhedsværdi.
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lisbeth. Ja jeg kan kigge på tomme krukker og halvvisne potteplanter og drømme om foråret. Jeg er klar!

   Slet