Det er en dejlig tid, hvor træer og buske begynder at vise det nye løv i alle mulige former og farver. Nedenunder er det papirbarkløn, bøg, den mørke blærespirea og den røde parykbusk.
Oh-ja, rene lækkerier Sydney! Dejligt at have denne variation lige indenfor hækken, både nu og sæsonen ud, hvor mange af dem også leverer i helt skønne farver.
Der var en gang vores have var grønt græs og mellemgrønne buske. Jeg er så glad for at jeg har arbejdet på at få denne variation i haven. Jeg nyder det.
Ja, nå bokser alle blader ut på trærne, og det nye løv er så fint akkurat nå. Min parykkbusk tror jeg har dødd denne vinteren, men jeg får vente og se om den har klart seg. De er så fine, så jeg håper jo på det.
Det er så fint med alle de nye blade på træerne. Det er synd hvis du har mistet din parykbusk. Den ellers meget hårdfør, så det kan godt være en god ide at vente og se.
Oh-ja, rene lækkerier Sydney!
SvarSletDejligt at have denne variation lige indenfor hækken, både nu og sæsonen ud, hvor mange af dem også leverer i helt skønne farver.
Hilsner fra Ulla
Der var en gang vores have var grønt græs og mellemgrønne buske. Jeg er så glad for at jeg har arbejdet på at få denne variation i haven. Jeg nyder det.
SletJa vi nyder også de mange farver, der er fremme nu. Jeg har fundet ud af, at jeg også har en parykbusk.
SvarSletDet er godt nok spændende som du får små overraskelser gennem foråret. Dejligt at der dukker lækre sager op.
SletJa, nå bokser alle blader ut på trærne, og det nye løv er så fint akkurat nå. Min parykkbusk tror jeg har dødd denne vinteren, men jeg får vente og se om den har klart seg. De er så fine, så jeg håper jo på det.
SvarSletDet er så fint med alle de nye blade på træerne. Det er synd hvis du har mistet din parykbusk. Den ellers meget hårdfør, så det kan godt være en god ide at vente og se.
SletVokser skulle det stå :-)
SvarSletAlle de nye skud og blade har en helt speciel farve, spæd og sart. Jeg elsker dem.
SvarSlethilsner Gunvor
Det har du ret i. Jeg nyder især dem som papirbarkløn som jeg ved skifter til almindelig grøn om kort tid.
SletDe er lige til at spise, alle de lækre, nye skud.
SvarSletJa det er de. De er så fine lige når de kommer frem.
Slet