27/05/23

Blandet landhandel

Det går stærkt i haven nu, så kamaraet kan næsten ikke følge med. Det må så blive til et lille udpluk af forskellige blomster, løv, buske og stauder.

11 kommentarer:

 1. Det ser fint ud, jeg husker godt fra min gamle have, at der sker så meget at man har svært ved at følge med til at vise det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en dejlig tid når der sker så meget i haven.

   Slet
 2. Wow! Jeg skal love for der sker noget i din have nu, og det ser dejligt ud altsammen! Det første billede er meget stemningsfuldt med de gulgrønne blade og de forskellige blå blomster, men de skønne orange nellikerod er jo også så fine. Er det dem der hedder 'totally tangerine'? Jeg har prøvet at finde dem flere steder men uden held.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ulla! Ja jeg er meget glad for at jeg tilføjede den gule blærespirea til det blå staudebed. God kontrast. De orange nellikerod bagved Salvia Amistad er 'Totally Tangerine'. Nellikeroden på sidste billede er 'Mai Tai'. Den er mere abrikos end orange. De er begge dejlige - blomstrer meget og længe.

   Slet
  2. Tak skal du have Sydney! Så ved jeg at jeg jeg stadig skal lede efter disse sorter, for de er smukke begge to.

   Slet
 3. Så mye flott som blomstrer hos deg nå! Din perlebusk ser helt fantastisk ut. Ja, det skjer så mye i hagen nå, at det er vanskelig å følge med på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Marit! Busken med de hvide blomster er en spirea og jeg bliver glad hver gang jeg går forbi den! Ja lige pludselig er der farver overalt og masser af grønt.

   Slet
 4. Ojoj jeg skal vist osse give neillkerod en chance til. Dine er skønne.
  Her er det "vemodigt" at se de sidste tulipaner blande sig med akelejerne. Så er foråret forbi og sommeren begyndt. For mig måtte foråret godt vare en måned til.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange af mine stauder blomstrer senere så jeg er glad for nellikerod som blomster nu. Jeg giver dig ret, at det er lidt trist, når de sidste forårsblomster er færdige. Vi kunne godt bruge en "senforår" inden sommeren går i gang.

   Slet
 5. I den här sommarvärmen går det undan. Vacker plantering i den första bilden med blandade blå och limegula nyanser. Färger som jag gillar. Men sockblommor är också favoriter.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Carina! Ja det er godt med kontrasten mellem de blå og lime farver. Jeg er også meget glad for Epimedium. Jeg har flere sorter, som er så gode i skyggen.

   Slet