04/04/22

Skiftende haveglæder

Jeg udnyttede det gode vejr søndag til at rydde det sidste op, sprede lidt gødning og plante lidt. Så dejligt at være ud og sætte noget nyt i jorden. Og perfekt tidspunkt inden regnen skulle dukke op søndag aften. Og idag nyder jeg at der ENDELIG er kommet lidt i regnmåleren. Herlige haveglæder!

8 kommentarer:

 1. Ja dejligt med regn - her har vi foreløbig kun fået 5 mm. Det var noget blæsende her i går og endnu mere i dag, så haveglæderne er ikke så store i disse dage. I morgen skal jeg gøde roser og clematis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes haveglæderne kommer i små bider alt efter vind og vejr. Det kan være bidende kold derude. Men jeg er glad for at jeg fik gødet så regnen kan skylle den ned.

   Slet
 2. Ja, begge dele var jo gode oplevelser, både havearbejde i fint vejr og regnvejr til det nyplantede - og alt det andet! I dag er det ikke have-abejds-vejr.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var godt endelig at få lidt regn. Jeg synes havearbejde kræver en del planlægning for tiden for at udnytte de gode stunder og undgå de blæsende/regnfulde.

   Slet
 3. Sikken en masse glæde i din regnmåler. Her har vi fået 2 mm, så jeg er lidt mindre glad - faktisk er jeg primært forfrossen.
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja for søren der er en bidende kold vind! Så må det bliver til havehygge indendørs.

   Slet
 4. Jeg har ikke tjekket vores regnmåler endnu, men vi har vist osse fået noget. Det var ihvertfald vådt at cykle i dag, helt uvant hihi.
  Men det er jo april, spændende hvad den ellers bringer af vejr.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er vel egentlig meget typisk aprilvejr med skiftende sol og regn og blæst og varme. Vi tager det sure med det søde - bare det ligner lidt forår ud i haven!

   Slet