31/03/22

Forskellige forårstegn

Trods bidende kolde vinde og en del nattefrost nyder jeg alle de måder foråret viser sig i haven. Farverige blomster, og de mere specielle, og fine knopper viser, at den gode havesæson er på vej.

14 kommentarer:

 1. Ja med en god jakke på, kan man forestille sig foråret. Planterne er ukuelige. De lægger sig ned i kulden og rejser sig så op igen når lunet kommer.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja en god jakke OG solskin OG godt med læ! :-) Ja det er en fornøjelse at se blomsterne helt flade om morgenen og få timer senere står de lige så fine!

   Slet
 2. Ja det er skønt at gå rundt og se forårstegnene, bærmisplen er tæt på, kan jeg se.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det helt bestemt! Jeg bliver nogen gange lidt snydt af bærmisplerne. Det kan se ud som det er tæt på, men så går der flere uger før de kommer videre. Men forventningens glæde er stor!

   Slet
 3. Det er fine sager og fine billeder du viser i dag! Foråret er da godt på vej, og vi må hellere nyde det så længe det varer.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ulla! Jeg er enig med dig: pyt med det kolde vejr, denne sæson skal bare stornydes.

   Slet
 4. Nå kommer endelig de fine vårtegnene! Solen varmer godt på degen, selv om nettene og vinden er kald.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så skønt når forårstegnene viser sig! De kolde nætter og den varme sol om dagen er også typisk for denne skønne sæson.

   Slet
 5. Det er ren nydelse, især hvis man lige glemmer den igangværende kuldeperiode, der åbenbart er de næste ugers vejr. Egentlig er der mange farver i foråret, og de røde knopper er så fine.
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja fingrene og tæerne er frosne efter en time i haven, men det er bare så dejligt at være ud og nyde de vækster, som åbenbart er ligeglad med kulden.

   Slet
 6. Enhver form for forårstegn er velkommen, og knopper kan være mindst lige så fine som blomster.

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig!! Vi skal kigge lidt mere efter knopperne men sikke en mangfoldighed i farver og former.

   Slet
 7. Det er dejlige vårtegn, du viser. Jeg holder så meget af bærmisplen, når den springer ud med de brunlige blade. Hvad er det for en græsart, du viser på billedet ovenover bærmisplen?

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja bærmisplerne er dejlige om foråret. Græsset er en blåaks - jeg tror det er Sesleria nitida.

   Slet