02/03/22

Det er vist blevet forår

Der dukker flere og flere forårstegn op i haven. Solskin og blomster og knopper og bier. En dejlig tid. Dog synes jeg altid, at det er lidt trist når erantis gør klar til at sætte frø. Jeg ventede så mange måneder på blomsterne og PUF er de færdig.

12 kommentarer:

 1. Ja det er rigtigt, vi venter længe på at se erantis, derfra går det stærkt, heldigvis bliver de afløst af noget andet, og så går det slag i slag. Jo jo foråret er der, så vi bliver helt kåde ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi kan virkelig se det går slag i slag for øjeblikket. Og vi smiler!

   Slet
 2. Hvor er det sjovt, du skriver det, for jeg har altid sagt, at det tristeste i haven er, når erantis'erne forsvinder, for så er den sæson, jeg har glædet mig til hele vinteren, allerede på retur :-D
  Men ellers er det skønt med de krokus, der dukker frem nu.
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt når den ene forårsblomst afløser den anden, men alligevel er det trist at sige farvel til de tidligste. :-(

   Slet
 3. Det går den vej, ja. Men til gengæld har vi masser af andre haveglæder at se frem til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de mest fantastiske dejlige havemåneder er foran os!

   Slet
 4. Ja, jeg kan godt lide du siger 'vist', for helt sikker kan man jo aldrig være, og det kan stadig blive vinter. Men det gælder om at nyde det der er lige når det er der, og måske er det kun godt årstiderne giver os forskellige oplevelser hele tiden. Nu har du jo masser af krokus at kigge på!
  Din kirsebærkornel er vist på samme udviklingstrin som min, og ikke slået rigtig ud endnu. - Mere at glæde sig til!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ligner forår meeeeen vi er blevet snydt før. Vi nyder det vi får! Det er fantastisk at følge med udviklingen af kirsebærkornel pt. Små knopper til store knopper til blomst. En fornøjelse at se!

   Slet
 5. Jamen erentis har jo blomstret i næsten to måneder,,, Mere kan vi da ikke forlange.. Men jeg forstår dig, jeg har det på samme måde. Men heldigvis er der alt muligt andet fryd på vej.
  Kirsebærkornel er så smuk, min er osse liige på trapperne.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi har været heldige med det kølige vejr, så erantis har stået flot længe. Jeg kan huske nogle år, hvor det hele forsvandt i løbet af et par uger. Jeg er glad for mit kirsebærkornel året rundt, men her hvor det er lige på trapperne, er det så skønt.

   Slet
 6. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet