20/03/22

Meget at lave og kigge på

Den seneste uge har vejret været perfekt til at rydde op, klippe ned, vande, sprede kompost osv. osv. Så jeg har brugt en del timer i haven. Og der sker masser i haven. Ikke så meget nyt, men jeg glæder mig over, at scilla og krokus blomstrer endnu. Og der er masser af bittesmå grønne skud alle vegne. Svært at tage billeder fordi det ses kun når man kravler på hænder og knæ!!

10 kommentarer:

 1. Ja der sker meget i haven nu, kravle rundt på hænder og knæ, gør jeg ikke, så kommer jeg ikke op igen :) Wow en flot Cornus mas, du har.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en hel del sværere at rejse sig igen end det er at komme ned! Jeg er også meget glad for min Cornus mas. Dejligt med et sky af gule blomster ved denne årstid.

   Slet
 2. Jeg synes nu, dine billeder er lykkedes fint og giver et godt indtryk af foråret, som det ser ud lige nu. Men jeg er enig i, at man lægger mærke til mange små ting, når går og rydder op i bedene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Marie! Ja jeg har været overrasket nogle steder over hvor mange nye skud der var under alt det brune. Jeg vil ikke rydde væk for tidligt, fordi det er et beskyttende lag, men det er dejligt at følge med alt det nye, som spirer.

   Slet
 3. Jamen hvad gør man ikke for at få lov til at opleve lidt forår, og du fik da nogle fine billeder i kassen! Skønt at der stadig er liv dernede.
  Din kirsebærkornel er velnok flot, men jeg tror altså også du har det lidt lunere end vi her mod øst:)

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Ja når man alligevel er dernede for at rydde op, kan man lige så godt tage lidt billeder. Herlig at se det hele pible op. Jeg funderede længe over hvilket træ, jeg skulle plante der. Så jeg er rigtig glad, at det er blevet så fint.

   Slet
 4. hæ, ja knæene var godtnok ømme søndag aften. Men oh hvor er det dejligt at kunne rode i bedene igen. Det er langt sjovere end at save træer ned.
  En kirsebærkornel er altid et supergodt valg.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det går godt nok ud over knæene!! Fantastisk at komme ud og rydde op efter den lange vinter. Jeg synes også at kirsebærkornel er et dejligt træ.

   Slet
 5. Ha, ja meget af forårshaven ses bedst i jordhøjde. Og så kan du ind i mellem jo kaste et blik op på kirsebærkornellen. Jeg er så glad for at jeg har fået sådan nogen også, men mine er ikke så tætte som din. (Tålmodighed!)
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet
 6. Du har rigtig haft gang i forårsarbejdet i haven. Du skriver, du har vandet. Er det planter, du har flyttet/delt, eller er det allerede så tørt, at du vander bedene?

  Hilsen Elna

  SvarSlet