08/03/22

Overraskende

At beskæftige sig med sin have er ikke noget eksakt videnskab. Jeg købte en pose blå anemoneløg og delte dem i 3 og plantede 3 steder i et bed med 1-2m imellem. Og nu kommer det spændende resultat. Det ene sted er fyldt med nye skud og blade og knopper. Det andet er der et enkelt lille blad. Det tredje er der ingenting. Er det ikke spøjs hvor overrasket man kan blive af succes og/eller mangel på samme.

12 kommentarer:

 1. hihi ja eller der kommer nogen hvor man bestemt ikke har sat nogen selv. Det sker nemlig osse. Haven elsker at overraske os.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha ja det er en hel fjerde mulighed. Dejligt med nogle overraskelser!

   Slet
 2. Svar
  1. Ja det havde jeg slet ikke tænkt på. Det bliver så en herlig overraskelse til næste år!

   Slet
 3. Ha-ha. Ja det er ikke altid, at det gør, som vi vil, og jeg undrer mig hver gang.
  Hvor er det mærkeligt med dine anemoner. Jeg har faktisk en Anemone blanda, jeg ikke selv har sat. Den kom for en tre-fire år siden, og jeg undrer mig fortsat :-))))
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at vi stadig kan undre os over ting. Altid en fornøjelse når noget uventet dukker op i haven forudsat at det er noget vi har lyst til at se på!

   Slet
 4. Nej, eksakt bliver havebrug vist aldrig! Disse små knolde af anemoner kan vist godt blive lidt for indtørrede inden man køber dem, eller også er det jorden de har noget imod. Ja, der kan sikkert findes mange forklaringer, men det vigtigste er dog at de fleste nu ser ud til at komme, og undren er måske det allerbedste man kan få ud af sin have...

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er garanteret flere forklaringer, men bare de trives et sted så får jeg flere og flere som årene går. Undren er en fantastisk ting af få fra sin have. Godt sagt!

   Slet
 5. Mon ikke de kan nå det endnu?

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan være nogle af løgene er lidt længe om at vågne!

   Slet