26/11/22

Ikke kun gråt og brunt

Jeg skal love for at det er blevet rigtig november med tunge skyer og gråvejr. Og i haven er det efterhånden kun det grønne græs og de stedsegrønne, som giver lidt farve. Og dog! Lækkert at kejserbuskene vælger den mørke tid til at lyse op med skyer af lyserøde blomster. Og jeg var så heldig, at der var modvind mens jeg fotograferede, så jeg blev helt indhyllet i den søde duft!
.

11 kommentarer:

 1. Ja heldigvis har vi kejserbusken til at blomstre for os nu, det er dejligt. Duften er skøn

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er så dejlige i denne mørke tid!

   Slet
 2. Kejserbusken er bestemt et lyspunkt i gråvejret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er fantastisk som den lyser op.

   Slet
 3. Så flott den er, og det må være fantastisk å kjenne duften av den også! Ja, den lyser nok opp i hagen din nå.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rart med en busk som både lyser op og dufter i november måned.

   Slet
 4. Ja, jeg glæder mig også over kejserbuskene på min vej, og de har jo en dejlig duft. Gad vide hvem de egentlig prøver at tiltrække? Jeg tænker ikke der er så mange insekter nu, men en enkelt juleflue kommer måske forbi...
  Skønt for dig at have hele to buske - og blomstringen er helt overdådig i år!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Du stiller gode spørgsmål!! Jeg har aldrig tænkt på formålet med at blomstre og dufte midt i vintersæsonen. Der må være en juleflue vi ikke kan se! Jeg synes også, at blomstringen er god i år. Mon ikke det lune vejr har spillet en rolle.

   Slet
 5. Åh ja. vores kejserbuske har osse blomstret helt overdådigt. Desværre er der et par der har fået svedet nogle af blomsterne her sidste weekend. Men det sker jo ofte for dem. Og de kommer jo bare igen med næste omgang blomster. Dejlig busk.
  hihi det med julefluer som bestøver??? det har jeg aldrig tænkt over, men hvilke insekter ellers?
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en dejlig busk. Vi har næsten ikke fået frost så blomsterne er ret fine i år. Ja julesommerfugle tror vi ikke på, vel!?!

   Slet
 6. Hej, jag heter NIRA SHALOM, jag är här för att sprida dessa goda nyheter till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek. Jag höll på att bli galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora budbäraren, berättade jag om mitt problem för Baba Wale om hur min ex-kärlek lämnade mig och även hur jag behövde få ett jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få mitt hjärtas önskan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det var gjort, under de kommande 2 dagarna ringde min kärlek mig i telefon och sa förlåt för att jag levde innan nu och även under nästa vecka efter att min kärlek ringde mig att vara vädjande om förlåtelse blev jag kallad till intervju i mitt önskade företag där jag behövde arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att uppfylla mitt hjärtas önskan. Baba Wale är specialist på alla typer av trollformler och god magi. Om du behöver någon form av hjälp, kontakta Baba Wale på följande e-postadress: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +12544131991 Tack mig senare

  SvarSlet