20/11/22

Så kom vinteren

Lige da jeg troede vi ikke fik rigtig vinter.

10 kommentarer:

 1. Da fikk du snø tidligere enn meg, og det er jo overraskende! Vakre bilder, og snø pynter veldig opp nå.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er overraskende!! :-) Tak, Marit. Ja sneen lyser op i haven.

   Slet
 2. Ja nu er vinteren kommet, ihvert fald nogle steder. I Nr. Åby på Fyn, hvor vi overnattede, var det et pænt lag, stortset inter ved Odense og noget bittelille smule herhjemme. Vi kunne ellers godt bruge en ordentlig dyne til at give noget vand i jorden. Det er knastørt et par cm nede.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg skal love for at det varierer helt vildt hvor sneen nu falder. Vi fik mere her i nat. Du har ret i at vi trænger til et ordentlig lag som kunne sive ned lige så stille.

   Slet
 3. Flotte billeder! Jeg er helt forelsket i dit billede af solens stråler i den store græs... Her har vi fået en del mere sne og de store græsser her har lagt sig ned:-)

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ulla! Ja jeg skynder mig altid ud for at tage billeder af græsset, fordi våd sne knækker det hele, og så er det slut for i år! Du må alligevel være glad for et lag sne - det må give tiltrængt vand til haven.

   Slet
 4. Hvor er det herligt at se snebilleder, og så titter solen tilmed frem. De små runde buksbomkugler er så fine med sne på.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg skal love for at et drys sne pynter i disse mørke tider! Vi er enige: buksbomkugler med et drys sne på toppen er et fint syn.

   Slet
 5. Mon sneen stadigvæk ligger og pynter i din have? Her er der ikke meget tilbage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kom noget mere dagen efter men det hele forsvandt meget hurtigt derefter. I dag er det bare gråt i gråt.

   Slet