04/02/23

Ét bed året rundt

Det er den helt rigtige årstid til at rydde op i alle de mange billeder, der hober sig op, når man tager mange billeder til havebloggen. For sjovs skyld har jeg prøvet at samle nogle billeder af ét bed for at se forskellen fra sæson til sæson. Utrolig så meget der sker i løbet af ét år.

10 kommentarer:

 1. Det var en morsom vri! Så da har du også snø ser jeg. Er det bildet fra i vinter? Ja, det skjer mye i et bed på et år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Marit! Billedet med sne er fra tidligere i år, men vi har faktisk fået lidt tøsne i nat, men den forsvinder hurtigt. Ja der sker virkelig meget i løbet af et år.

   Slet
 2. Ja det er sjovt at se udviklingen over et år, eller et par år faktisk.
  Er det en skimmia der står ude i siden til venstre? Den er da ualmindelig stor og flot.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har virkelig moret mig over at se udviklingen over et år. Det er ikke sidste gang jeg laver et "udviklingsindlæg". Det er en stor gammel skimmia. Den er meget flot, men den er begyndt at blive for stor, så manden truer med en ordentlig studsning sidst på sommeren.

   Slet
 3. Sjov idé. Bedet ser i øvrigt også ud til ikke at kræve en hulens masse pasning med de planter, du har valgt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Marie! Det er nemlig rigtigt. Det er lavet med masser af gode bunddække planter som passer sig selv. En ordentlig oprydning sidst på vinteren og ellers lidt afpudsning efter blomstring. Havemanden er ansvarlig for (og god til!) at holde buskene klippet.

   Slet
 4. Fin idé at lade årstidene fortælle historien om et enkelt bed, og det er jo i virkeligheden meget foranderligt! Det er altid spændende om man kan få noget interessant til at ske hele året, og du har da forstået at skabe et smukt bed året rundt.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Ulla! Ja det gælder om at finde dejlige planter som yder noget i flere sæsoner. Jeg bliver alligevel altid overrasket over den kæmpe forskel der er fra tidlig forår til sommer.

   Slet
 5. Wow god idé, og en god årstid at sidde og kigge billeder, måske endda få flere idéer til bedet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Lisbeth! Ja når det suser koldt udenfor er det dejligt at sidde inde og se på sommerbilleder og tænke store tanker.

   Slet