07/02/23

Endnu et år med havebloggen

Endnu et år er gået med havebloggen. Gennem 2 år er det blevet til ca. 140 indlæg om stort og småt. Jeg nyder stadig at gå rundt med kameraet og finde motiver, som inspirerer til et par ord om min have. Det er også rigtig hyggeligt, at nogen gider følge med. Tak for det! Jeg skal love for der er sket noget de senere år (april 2016, maj 2017 og juli 2022).

14 kommentarer:

 1. Wow! Det ser ut som det har vokst en jungel opp av bedet ditt i 2022! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja bedet er blevet frodigt - dejligt at se på midt på sommeren.

   Slet
 2. Det er noget af en udvikling. Flot og frodigt.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er sket noget. Dejligt at se på gamle billeder. Jeg havde helt glemt hvordan det så ud for 5-6 år siden.

   Slet
 3. Det var en rigtig god beslutning at begynde at blogge. Desværre går tendensen mere i modsat retning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Marie! Jeg giver dig ret i - det er blevet Instagram og Facebook det hele.

   Slet
 4. Godt du nyder at blogge - og stadig udvikler din have. Det er altid hyggeligt at følge med i dine meritter, og jeg skal da lige love for der også sker noget i haven! Tænk der allerede er gået 2 år...

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Ulla! I lige måde. En fornøjelse at få en god samtale i gang omkring vores oplevelser i egne haver og kommenterer om andres haver. Dejligt med et tilbageblik i billeder så jeg bliver mindet om hvordan tiden flyver.

   Slet
 5. Ja det er der, dejligt du er hoppet med på bloggen, vi er ikke mange mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Nej vi er ikke så mange mere.

   Slet
 6. Når man har en haveblog, følger det vel naturligt med, at man har et stort arkiv med billeder fra haven. Det er så sjovt, at kunne gå tilbage og se, hvordan haven udvikler sig over årene. I dit bed er der sandelig sket en stor forandring fra næsten bar jord til et frodigt grønt bed.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må indrømme, at jeg havde glemt egentlig hvor meget der var sket. Jeg fokuserer måske lidt for meget på "hullerne" eller de steder der skal rettes lidt til. Det har været dejligt at se på billederne og nyde den store udvikling.

   Slet
 7. Det är fascinerande hur snabbt som det växer ihop och blir riktigt vackert. Det gäller bara att stå ut det där första året när jorden mest är brun. Fint blev det hur som helst.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Carina! Ja det er meget svært at se på den brune jord i de første par år, men billederne viser, at det går alligevel stærkt med at få et frodigt bed.

   Slet