20/02/23

Træerne gror godt

Oprydningen i havebilleder fortsætter og pludselig er det meget tydeligt for mig, hvor meget der er sket i haven gennem de senere år.
Her er bærmisplerne i oktober 2015 da de blev plantet.
Her er bærmisplerne i foråret ca. 3 år senere.
Sådan så bedet ud i oktober 2022.

14 kommentarer:

 1. Oi, det gror virkelig godt hos deg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gør. Godt at kigge på gamle billeder så man husker at det kan gå stærkt!

   Slet
 2. Bærmisplerne har vel fordoblet deres højde. Det er fint, du viser både forårs- og efterårsbilleder, for bærmispler er smukke på begge årstider.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes også at bærmispler er smukke i flere sæsoner. Jeg er endda glad for grenstrukturen om vinteren.

   Slet
 3. Det er det gode ved at tage billeder! I dagligdagen kan man godt have en fornemmelse af at der er stilstand, men med et tilbageblik på årenes fotos er det jo tydeligt at se en forskel, og det bliver man helt glad i låget af:-) Det er dejlige mispler du har der foran støttemuren!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det på samme måde. Til hverdag er det som om træer og stedsegrønne og buske står i stampe. Så skal man bare kigge på billeder fra forrige år! Tak, Ulla, ja træerne pynter foran den grønne mur.

   Slet
 4. Jeg husker, at du virkelig er gået til den, det er så dejligt med et tilbageblik, bærmispler er bare så fine flere gange om året.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har taget en lille luns af græsplænen hvert år. Så ændrer man haven stille og rolig. Jeg er så glad for de bærmispler - de var et godt køb!

   Slet
 5. Før jeg startede bloggen, tog vi ikke særligt mange billeder af haven, og det kan godt ærgre mig lidt i dag. Dels er det sjovt at følge udviklingen, som du gør i dit indlæg, dels kan det være svært at huske nøjagtigt, hvornår man gjorde ditten og datten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har altid taget før og efter billeder. Lige meget om det var i forbindelse med et nyt køkken, ny farve på væggene eller indlagt fjernvarme!! Det er bare sjovt med et tilbageblik, når man har glemt hvordan det var før i tiden.

   Slet
 6. Ih når jeg ser dine bærmispler kan jeg godt ærgre mig over jeg ikke har plantet nogle for flere år siden. Men det kan vel nås endnu. De er flotte på flere årstider.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er flotte i en stor del af året. Jeg ærgrer mig også over ting jeg ikke fik plantet "i tide". Men på den anden side skal vi vel bare gribe spaden og så nyde dem mens de vokser.

   Slet
 7. Bärhäggmispel är så vacker och har så många odlingsvärden. Tyvärr blev den otrendig här efter att ha planterats väldigt mycket. Men jag älskar dem.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja træerne er flotte og kan bruges på mange måder i haven. De kan trænge til en beskæring i foråret efter blomstring.

   Slet