28/04/23

Årets højdepunkt

Årets højdepunkt i min have er når bærmisplerne går i gang. Det er lige meget, at vejret er koldt og skyet og meget blæsende. Det her er forår.

12 kommentarer:

  1. Så fine de er. Ja, en må glede seg over alt som blomstrer nå. Denne våren er iskald her, og jeg håper at varmen snart kommer.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja vi skal glæde os over alt som blomstrer selv om vejret er meget kold og blæsende.

      Slet
  2. ååhh ja de er så smukke. Jeg vil osse ha vil ha.. Det siger jeg hvert år, meen pladsen. Har nu set flere steder der er nogle der ikke er så voldsomt store. Er de beskåret, eller er det en mindre type? Jeg skal ihvert fald kikke efter den, næste gang jeg er på Planteforum. Der er nemlig gået en rose, så måske kan der være en bærmispel der istedet for.
    hilsner Gunvor

    SvarSlet
    Svar
    1. Det evige problem: kan vi finde plads til en plante mere!?! Jeg tror man bestemmer selv størrelsen. De kan stammes op som træer eller beskæres som buske.

      Slet
  3. Ja nu er det bærmispeltid, jeg savner mine, de er så fine nu.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kan godt forstå at du savner dine bærmispler. Det er et fint træ.

      Slet
  4. Det er lækre træer, og jeg synes efterhånden, man ser dem ude i det offentlige rum. Det mener jeg ikke, man gjorde før i tiden.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja de er dejlige træer som er flotte i flere sæsoner. Vi har også set dem ved flere nybyggerier. Et bærmispel og noget bunddække under så er der beplantet.

      Slet
  5. Ja! Det forstår jeg godt når man har sådan en flot række træer i haven. Håber stadig på at mine små buske vil slå an, men måske er de ikke glade for at bo her?

    Hilsner fra Ulla

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja der er nu noget over en beplantning med flere ens planter. Bare haven var større så gjorde jeg det flere steder! Dine skal nok komme i gang. Jeg synes altid det tager lang tid for buske og træer at etablere sig.

      Slet
  6. Enig! Bærmisplernes blomstring - og høstfarver - er også højdepunkter hos mig. Det er en fin række, du har.

    Hilsen Elna

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Elna! Ja de er dejlige træer som giver fantastisk farve både forår og efterår.

      Slet