12/04/23

Foråret fortsætter

Mens forårsløgene fortsætter med at blomstre på skift, går stauderne så småt i gang med at gøre bedene grønnere. Knopper vokser, men som altid ved denne årstid, synes jeg, at det hele går meget langsomt.

13 kommentarer:

 1. Jeg synesjo du har masse i blomst allerede. Jeg liker at våren går litt sakte, for da får vi tid til å nyte blomstene litt lengre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret i, Marit, at det er godt at vi kan følge med foråret. Hvis det bliver alt for varmt er det hele overstået for hurtigt.

   Slet
 2. Vi er enige, det går meget langsomt, men pludselig er det i gang. Vi må have tålmodighed lidt endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tålmodighed er godt. Det vil være synd hvis det hele blomstrede på en gang og var pist væk.

   Slet
 3. Det er dejligt, påskeliljerne blomstrer lidt endnu, de gule blomster lyser så smukt derude.
  Det kan godt blive lidt uoverskueligt i bedene, når staudernes blade kommer op og blander sig med løgblomsterne og det fremspirende ukrudt. Men snart tager stauderne over og dækker jorden, så er der ikke så meget lugearbejde længere.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja påskeliljerne er en fornøjelse. Ja det er godt at stauderne snart dækker jorden og skygger ukrudtet. Det sparer os for noget arbejde. Jeg har prøvet at være på forkant og fjerne ukrudt inden stauderne gik i gang, men det kan være svært at skelne mellem skidt og kanel.

   Slet
 4. Hvor ser det knaldgodt ud hos dig lige nu! Du har jo lidt af det hele og om kort tid forstår vi ikke vi nogensinde har savnet noget.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla! Jeg har efterhånden flere vækster til det tidlige forår. Det er som om jeg TRÆNGER! Er vi ikke enige i, at nov. - febr. varer så utrolig længe, mens april forsvinder i et ruf!?!

   Slet
 5. Jamen når foråret kommer lidt langsomt, kan vi bedre nå at nyde det osse. Vi har jo i forvejen kissetravlt med at få ryddet op og sået og gjort klar til sommeren, så det kan knibe med nydningen.
  Jeg er begyndt at "lede" efter mine stauder. De putter sig i alle bladene fra vintergækker og erentis mv. Men så bliver de ikke svidset af frosten. De lover vist noget af en gyser sidst på måneden..
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig! Det gør godt at nyde årstiden i mellem al travlheden. Uha ja det er altid lidt spændende om dejlig april solskin giver frost om natten.

   Slet
 6. Det går langsomt, ja, men der sker alligevel en lille smule hele tiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har fået skiftende regn og solskin i nogle dage og det sætter gang i meget.

   Slet
 7. Den här vintern och våren har gjort att vårlökarna blommar länge. Du har många fina sorter. Men till veckan kommer det nog explodera om det blir så varmt som prognosen säger. Men det är vackert när perennerna börjar dyka upp och skapa grönska i rabatterna.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet