18/04/23

Forårets fotomotiver

Sikke en dejlig forår. Det kniber for mig at få lavet mit havearbejde, fordi jeg standser hele tiden for bare at nyde haven lige nu. Og så skal jeg også lige tage et billede. Der mangler ikke motiver ved denne årstid.

10 kommentarer:

  1. Så mye fint som blomstrer hos deg nå. Det er jo viktig å nyte denne flotte tiden som våren er, og ikke bare arbeide i hagen. Vakre hvite blomster hos deg.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Marit! Jeg giver dig ret i at det er vigtigt at nyde denne årstid. Det er den bedste årstid!

      Slet
  2. Åh hvor jeg genkender det første, du skriver, sådan havde jeg det også i min gamle have, der er så meget, og det tager tid at gå rundt og kigge og tage billeder.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja der sker noget nyt hele tiden så turen rundt i haven tager længere og længere tid.

      Slet
  3. Man bliver i godt humør af at gå sådan en runde og hygge sig med alt det, der pibler frem.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg ved godt at der kommer mere i løbet af de kommende måneder, men her i starten af sæsonen er det som om jeg nyder det ekstra meget.

      Slet
  4. Ja, det er nu vi vågner op for alvor og begynder at suge til os af farver igen ovenpå en lang vinter, og jeg kan lige se dig stå og falde i staver med kameraet i hånden...:-) Misunder dig lidt de små herlige tulipaner som rådyrene desværre har fjernet fra min kolonihave, men så må jeg jo nyde dine billeder.

    Hilsner fra Ulla

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er godt sagt - vi suger det hele til os ved denne tid. Det bliver til flere ture rundt i haven hver dag. Ærgerligt som de rådyr hærger. Heldigvis har jeg ikke det problem.

      Slet
  5. hihi, jeg har meget sjældent mobilen med i haven, men går så en regulær fotorunde en gang imellem. Men jeg falder i staver alligevel. Da knæene ikke ka li at være bøjet eller kravlende for lang tid af gangen, er det godt at kunne tusse en hygge runde ind i mellem og finde små nye spirer.
    hilsner Gunvor

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har det på samme måde. Knæene har godt af hyggeture ind i mellem. Og der er ikke noget bedre end at få øje på nye spirer og knopper.

      Slet