14/03/21

Guf til køkkenhaven

Så har vi klaret endnu en af forårets haveopgaver. Vi udnyttede tørvejret i formiddags til at fordele indholdet af vores kompostbunke i køkkenhaven. Så passede det fint, at regnen kom ved middagstid. Arbejdet er lidt hårdt for ryggen, men der er en vis tilfredsstillelse ved at udnytte sidste års haveaffald til jordforbedring i køkkenhaven i år.

8 kommentarer:

 1. Du kan garanteret se resultatet af din arbejde og ømme ryg senere på året. Nogle ting SKAL bare gøres.
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - ryggen føles ikke så øm, når jeg bare tænker på de dejlige grøntsager, som kommer senere.

   Slet
 2. Ja, det var en god ting at få klaret mellem bygerne, og det ser godt ud med den sorte kompost i et tykt lag. Hvilken fin køkkenhave I har!
  Alle små fibre i kroppen kan mærkes her på denne årstid, men det er sikkert godt at få lidt gang i kredsløbet igen:)

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret i at det gælder om at få havemusklerne lige så stille i træning. Jeg prøver at dele alle forårsopgaverne op i småbider og starte i god tid.

   Slet
 3. Hjemmelavet kompost giver mig altid dårlig samvittighed, for det er ikke noget, vi rigtigt går op i, selvom det på alle måder er et kvalitetsprodukt.

  SvarSlet
 4. Jeg ved ikke rigtig - kompost er vel egentlig bare kompost. Men processen er lidt fascinerende at følge og jeg er bange for, at man kan ende op med at blive lidt nørdet.

  SvarSlet
 5. Så er køkkenhaven klar til såning! Nu mangler vi bare lidt lunere vinde. Der er ingen tvivl om, at det er godt for planterne med et lag kompost, men som du skriver, det er lidt hårdt ved ryggen, og man skal passe på sig selv i starten af havesæsonen.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i hvert fald godt at starte i god tid så de enkelte opgaver kan tages lige så stille.

   Slet