24/03/21

Havehygge indendørs

De sidste par dage har været rigtig råkold. Heldigvis havde jeg fået hentet nogle havebøger fra biblioteket, så jeg kunne lave lidt indendørs havehygge indtil foråret varmer lidt op. Det kommer vist snart!

10 kommentarer:

 1. Ja det har det, men i dag er det lunt og blæsende, her kl. 13 kom solen frem, og tænk der er over 11 grader :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det havde været helt fantastisk hvis ikke der havde været så meget vind. Det gjaldt om at finde haveopgaver der hvor der var læ.

   Slet
 2. Havebøger i alle afskygninger er uundværlige til at dæmpe haveabstineser med. Men det har da vist været rimeligt lunt i dag? Det var ikke så råt at cykle i morges, og osse rimeligt hjem.
  Bare der ikke kommer mere nattefrost, så gør det ikke så meget det er lidt køligt, forårsblomsterne holder længere så.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du har helt ret i at forårsblomsterne holder længere med det kølige vejr. Det er trist hvis vi får 1-2 dage med 20 grader og det hele er pist væk.

   Slet
 3. Ja, føj hvor er det koldt for tiden, og solfattigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Egentlig ok vejr men øj en kold vind. Jeg er kun ud i haven i ganske kort tid ad gangen.

   Slet
 4. Det ser virkelig hyggeligt ud - rigtig god fornøjelse!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Dejligt at kunne beskæftige sig med haven selv om det er indendørs i sofaen.

   Slet
 5. Det er en af de bedste havefornøjelser, jeg kender: At sidde og se smukke billeder og få gode ideer. Vores bibliotek er desværre ikke meget værd. Det er flyttet i moderne og internationalt berømmet og prisvindende arkitekttegnede kulturhus-omgivelser, så man skal være meget ihærdig for at finde ud af, hvor de har gemt bøgerne. Derudover er det meste af pladsen det meste af året nu optaget af iskageturister, der skal se denne fantastiske seværdighed. Det er også flot, men det er lidt øv ;-(
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var nu noget over de små lokale biblioteker stuvende fuld af bøger og med små hjørner hvor man kunne sidde og bladre. I disse tider må man ikke engang ose og kigge efter bøger, der ser interessant ud. Det hele skal bestilles online. :-(

   Slet