16/05/21

En ældre skønhed

Da vi købte huset for over 30 år siden, var der en kumme af knækfliser mellem vores indkørsel og naboens. Den fik lov til at passe sig selv fuldstændigt. Ingen vand, ingen gødning, ingenting. Da vi for nogle år siden skulle have ny indkørsel, blev den sløjfet, og i den forbindelse tænkte jeg: Gad vide om den plante med de gule blomster kan reddes. Den (tror nok det er en guldslør) blev flyttet og passet og plejet og studset og klippet og sikke fin den er blevet. Tænk den er ca. 40 år gammel!

10 kommentarer:

 1. Det var da godt, du fik reddet den, den er blevet rigtig fin. Jeg husker den godt fra for lang tid siden, jeg har aldrig selv haft den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er vist mange år siden, at den var på mode i haverne.

   Slet
 2. Det er en flot gammel plante.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er jeg glad for. Og der sværmer en masse bitte små insekter omkring den, så der er andre der er glad for den.

   Slet
 3. Herlig historie om hvor gamle vores planter kan blive. Ofte er det kun træer og til dels buske, der får lov at blive gamle.
  Mange hilsner Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. De fleste af os er glad for at skifte lidt ud i haven og prøve noget nyt. Så det er meget naturligt, at de gamle planter lige så stille skiftes ud.

   Slet
 4. Jamen det kan være den kan blive moderne igen, nu hvor du har vist hvor fin den er i den nye sammenhæng. Det er altid sjovt når det lykkes at redde gamle planter, og den har da virkelig bevist at den kan lide at bo hos jer.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skægt som gammeldags ting kan blive moderne igen. Det oplever man, når man selv har en vis alder! :-) Det var dejligt at den kunne reddes.

   Slet
 5. Sej gammel dame. Guldnål eller slør er bare så flot. Tænk at den kan blive så gammel. I må da vist have de rette forhold.
  hilsner gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har flere gange oplevet at prøve forskellige planter, som bare forsvinder. Så er det dejligt at finde nogle som stortrives.

   Slet