28/05/21

Mere kanel

Så begynder min papirbarkløn, Acer griseum at få blade, og de er den flotteste kanelfarve. Det kommer lidt senere end de andre træer og buske i haven, så det fine løv har en flot grøn baggrund, når vi kigger fra huset. Træet er stadig meget lille, og jeg glæder mig til at det får mere højde og fylde. Det er så flot året rundt med flot efterårsløv og fantastisk bark om vinteren.

12 kommentarer:

 1. Jeg kender det mest for barken - og jeg gad osse godt have sådan et - men hvor er det også fint i udspring :-)
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er godt nok lækkert med planter som pynter i flere sæsoner.

   Slet
 2. Ja det er et flot træ, mit gik desværre ud :( det klarede ikke en flytning

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var synd. Jeg kan forestille mig, at det er svært at flytte træer.

   Slet
 3. Din papirbarkløn er et smukt lille træ.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg nyder det også året rundt.

   Slet
 4. Det er godt, det hele ikke springer ud på en gang, men at nogle træer lader vente på sig. Det er et fint bed i grønne og grå farver, der er under træet.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ret i. Det er dejligt, at udspringet her i foråret kommer lige så stille i etaper. Tak for det - det friske løv i grøn og sølv er en god kontrast til træets rødbrune farver.

   Slet
 5. Jeg ville da ønske vores papirbarkløn blot ville vokse som dit, men det har stået i stampe i snart 4 år, så det har stadig lange udsigter.
  Fint bed med gode kontraster du har fået komponeret, og sådan et træ som har noget at byde på året rundt må man bare elske.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også det går lidt langsomt og det er egentlig lidt overraskende fordi det bliver et stort træ. Måske starter det bare langsomt. Tak! Lækkert med en god "fodpose" rundt om sådan et træ.

   Slet
 6. Jeg kender det mest som smuk bark. Forventningens glæde er den bedste. Men træer kan nu være langsomme.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det vil være nemt at ærgre sig over, at det ikke blev plantet for 5 år siden. På den anden side glæder jeg mig over den nu og kan se frem til at det fylder mere og mere i de kommende år.

   Slet