30/09/22

De røde nuancer

Gennem sommeren glæder jeg mig over alle de forskllige grønne nuancer, som løvet i haven har. Nu er det tid til de røde nuancer. Alt fra postkasserød til brunrød til dyb bordeaux. Et sikkert tegn på at efteråret er kommet.

12 kommentarer:

 1. Ja, nå har det blitt høst i hagen. Fargene endrer seg hele tiden. Det er mye rødt her også. Ditt første bilde er så fint, og de røde farger lyser så fint opp.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja efter en tur i haven er vi ikke i tvivl om at efteråret er kommet. Du har ret i at farverne ændrer sig fra dag til dag i denne tid.

   Slet
 2. Ja, det er tid nu for de røde og gyldne farver, og man mærker efteråret er kommet for at blive. Det første billede af bedet med de mange forskellige farver er flot. Min benved er ikke nær så rød som din, men den er på vej:)

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja benved er dejlig. Sikke den lyser op og farverne ændrer sig hver gang jeg kigger. Jeg er også meget glad for kombinationen af de buske og stauder, og det er noget jeg kan se fra alle vinduerne.

   Slet
 3. Jeg elsker efterårets farver, men det er du nok ikke i tvivl om. Du har samme glæde, kan jeg se, det ser godt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja du kan tro vi to deler glæden ved efterårets farver. Haven ser helt anderledes ud med de nye farver på løvet, og selv om vejret bliver mørkt og ustadigt, så gløder haven.

   Slet
 4. Åhja nu kommer efterårsfarverne snigende, men jeg tror du er mere fremme end mig. Min benved er ikke så rød endnu. Men kejserbusken viser broncefarvet blade og enkelte blomster, skør sammensætning.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes også min benved er tidlig i gang men vi har måske haft lidt nattekulde her i det midtjyske. Pudsigt med blomster og efterårsfarver samtidig. Jeg oplever det på flere buske i år.

   Slet
 5. Flotte farver du har fanget. Jeg bemærkede også, hvordan græssernes form er en god kontrast til afrundede former i de fleste af de andre planter.

  SvarSlet
 6. Tak! At kunne lege med former og farver og skabe kontraster er bare noget af det sjoveste i haven. Så bliver jeg haveglad!

  SvarSlet
 7. Jeg har lige siddet og beundret dine billeder. Især det første har nogle meget smukke farve i rød, hvidt og mørkebrunt, samt de forskellige grønne nuancer. Jeg synes, efterårsfarverne er kommet tidligt i år, men det skyldes vel tørken.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Elna! Ja jeg er meget glad for kombinationen af det hvidbrogede og det mørke løv. Og især sammen med benved, som pynter både forår/sommer med de lysegrønne blade og så nu med efterårsfarver. Jeg synes også at farverne er kommet tidligere i år. Så har tørken ikke været så skidt at det har været godt for noget! ;-)

   Slet