05/09/22

De sidste solstråler?

Dagene er blevet lidt kortere, og vejret er blevet lidt mere blæsende og skyet, så det føles som om efteråret er på vej. Heldigvis er der stadig lidt solstråler i haven.

12 kommentarer:

 1. Godt med nogle blomster, der får solen til at skinne, det er smukke farver og blomster alle sammen. Jeg kan især godt lide solsikken på næstsidste billede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja jeg synes også den mørke farve er meget flot.

   Slet
 2. Flotte solstråler hos deg! Den gule solbruden er så flott. Ja, det virker som høsten har kommet allerede. Jeg synes den alltid kommer så alt for tidlig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Marit! Jeg er enig med dig. Det er som om høsten kommer alt for tidlig.

   Slet
 3. Solstråler på stilk! Det er jo et udmærket arrangement, når det blæser køligt fra øst, og du må endelig nyde dine dejlige sommerblomster så længe du har dem. Vi har forstået hvad vej det går...:)

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt, Ulla. Den kølige vind fra øst føles lidt efterårsagtig, så det gælder om at nyde alle sommerblomsterne. De begynder lige så stille at forsvinde fra haven.

   Slet
 4. Min favoritsolstråle er nok den sidste 😁

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja den lyse Coreopsis er bare så fin. Den er også en af mine favoritter.

   Slet
 5. Så dejlige glade solstråler. Jeg elsker de gyldne farver især på denne årstid. Desværre er mange af mine sen sommerblomster stærkt formindsket i tørken. Så jeg "suger" dine billeder til mig.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 6. Ja de gyldne farver lyser op i solen her i sensommeren. Nogle steder har jeg været nødt til at snyde og supplere det vand, som er kommet (eller ikke kommet) ovenfra. Andre steder ser det knapt så "frisk" ud. :-(

  SvarSlet
 7. Jeg skal love for, dine billeder får solen frem. Jeg kan så godt lide den lysegule farve på blomsten på det nederste billede. Jeg kan læse, det er en Coreopsis. Jeg troede, det var en stolt kavaler.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den lysegule farve er bare så fin. Jeg giver dig ret i at blomsten ligner stolt kavaler.

   Slet